horacyleo Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Jak w temacie bawiliście się już tym wynalazkiem?? jakie są wasze wrażenia?? IE to taki program, który pozwala na oglądanie internetu z Twojego komputera i odwrotnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 zdaje się że wszystko co zawiera IE7, jest od dawna w innych przeglądarkach - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Grzesiek Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja odniosłem takie wrażenie, że to coś wysyła hasła, które tu i ówdzie wpisuje. Tzn. przy bardziej obciążonym łączu podpowiadanie haseł działa zdecydowanie wolniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bełdzio Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 zdaje się że wszystko co zawiera IE7, jest od dawna w innych przeglądarkach imho nowe błędy też się znajdą Let's Rock! - Agencja interaktywna dla wymagających O tworzeniu (bezpiecznych) aplikacji internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horacyleo Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Chociaż tyle dobrego że niestety najpopolurniejsza przeglądarka goni te mniej popularne pod względem funkjonalności, tylko czy goni?? Zastanawia mnie jak on interpretuje strony czy tak samo występują odstępstwa od FF, opery itd jak ie6 czy może tu co nieco poprawili. IE to taki program, który pozwala na oglądanie internetu z Twojego komputera i odwrotnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 na szczęście nieprojektuje stronek więc nie muszę tego uzywać owszem ie był dobry w wersjach poniżej 1 ale to było dawno i nie prawda a teraz pewnie dodali pare własnych standardów żeby był kompatybilny sam ze sobą Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Jak w temacie bawiliście się już tym wynalazkiem?? jakie są wasze wrażenia?? nie. po co? na ogól jak ktoś jeżdzi mercedesem to nie interesuje go nowy model malucha a wpoaznie. nie mam zamiaru instalowac, przynajmniej na razie. czytalem ze zmiany sa tylko kosmetyczne, kilka poprawionych bledow, reszta tak samo gowniana jak poprzednia wersja. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 reszta tak samo gowniana jak poprzednia wersja. Wedlug niektorych newsow to jeszcze bardziej gowniana niz poprzednia Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ma 150 tysięcy bajerów ale jest niestabilna bo to ciągle bety po instalacji ludzie mają jaja. Oczywiście narazie wygląda na krowi cięzki program . Ciężko cos teraz gdybać będzie finalna to się oceni Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Z punktu widzenia użytkownika: są zakładki (czy panele/karty jak kto woli), są RSSy... i nic poza tym (wyszukiwanie na stronie i w polach wyboru na przyklad ciągle kiepskie totalnie). Bezpieczeństwo - slogany, przemowy, rewelacje i dupcia (choćby po krótkim rozważaniu tego wątku wyszło to: https://clipboard.googlemyway.com/ i w MSIE7 nadal działa...). Z punktu widzenia webmajstera: kluczowa zmiana to obsługa przeźroczystości w PNG. Poza tym jest kilka różnic w stosunku do MSIE6 które sprawiają, że skrypty zmuszające MSIE do sensownego zachowania czasem trzeba dostosować do nowej wersji. Wszystko zalezy od popularności tego czegoś - niewykluczone, że XP dostaną to jako akutualizację - i będzie to na tyle dużo użytkowników, że będzie się trzeba nimi martwić. Na szczęście Win98 (których troszkę jeszcze jest) zostaną na MSIE6 lub zainstalują sobie przeglądarki. na ogól jak ktoś jeżdzi mercedesem to nie interesuje go nowy model maluchaWszyscy jednak dobrze wiemy, że zrobić stronę to nie sztuka. Gorzej, że ktoś ją musi oglądać, a większość (76% jeśli wierzyć ranking.pl) używa do tego MSIE - i o tych ludziach niestety trzeba pamiętać (zwłaszcza, jeśli ktoś płaci za zrobienie tej strony i chce żeby oglądało ją możliwie dużo ludzi). generator MD5 aktualna pogoda anagramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 ...po instalacji ludzie mają jaja. Hm... ja mam jaja i bez instalacji IE7 a Ty nie !?Co do samego IE7 - nie wydaje mnei sie aby zawarli w nim cokolwiek interesującego poza niesamowitym zjadaniem zasobów kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość w3master Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 ma problemy z wyswietlaniem stron, layouty sie rozsypuja, znaczniki przestaja dziedziczyc wlasciwosci z css. czekam na ie7, dostosowanie stron do bety mija sie z czymkolwiek, tym bardziej - z celem. i naprawili selektor *, z hackow zostaja tylko warunkowe komentarze - "if ie" podsumowujac - przy uzyciu ie7b2 odwiedz csszengarden.com lub msn.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
curi0us Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 MS generalnie poszedl na latwizne z IE 7, generalnie czesto w kontekscie IE 7 pada przyslowie: If You Can't Beat Them Copy Them! ;-) -- Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 czekam na ie7, dostosowanie stron do bety mija sie z czymkolwiek, tym bardziej - z celem.I tu się niestety możesz pomylić. Nie sądzę, żeby oficjalne wydanie różniło się w działaniu od bety. Pojawienie się go tylko da nam informację o skali problemu (tzn. jak bardzo panicznie szybko trzeba przerabiać strony). podsumowujac - przy uzyciu ie7b2 odwiedz sszengarden.com lub msn.com.Kilka klików w jednym i drugim nie ujawniło żadnych dziwadeł. generator MD5 aktualna pogoda anagramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.