Skocz do zawartości

Systemy wymiany linków a katalogowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od dawna irytuje mnie to ale nigdy do końca nie znalazłem odpowiedzi na moje zmartwienie.

Chodzi mi o taką rzecz jaką jest pozycjonowanie strony poprzez system kupna/sprzedaży linków a katalogowanie.

Moje pytanie brzmi co jest bardziej opłacalne (skuteczniejsze). Kupowanie linków poprzez tego typu systemy czy zlecenie pozycjonowania firmie?

Bo wiem, że bardziej opłacalne jest kupno linków w serwisach oferujących to, ale czy jak zrezygnujemy z tego pozycjonowania to nasze linki wygasną a co za tym idzie nasza pozycja w google spada. Gdy zlecimy firmie pozycjonowanie wypozycjonuje nas i nasza pozycja się będzie utrzymywała przez dłuższy czas po przerwaniu pozycjonowania bo bedziemy dodani do licznej ilości katalogów tak?

Dobrze rozumuję?

Mógłby ktoś mi wyjaśnić co się opłaca, bo szkoda pakować kasę w błoto.

Najnowsza muzyka i nie tylko na https://nuteczki.top a dla kobiet ploteczki na https://ebabki.pl

Ale nie liczylbym na to ze efekty pozycjonowania pozostana jezeli rozwiazaesz umowe.

Zawsze mozesz znalexc kogos kto zajmuje sie np. katalogowaniem...

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

Oczywiście że samemu jest lepiej , ale jak się zna na tym :) .Firmy pozycjonujące robią to samo przecież tylko że wiedzą jak gdzie kiedy i jakiej ilości(przynajmniej część) .Jak się tego nauczysz nie będziesz potrzebował pozycjonera.

Z systemów wymiany linków jeszcze nigdy nie korzystałem to nie pomogę .Ale katalogowanie mogę polecić :D

i różnicowanie linkowania czyli nie czy katalogi czy system tylko ,katalogi,precle,komentarze,dodawarki i inne, co się da ale z głową :)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Nie bierz się sam za SWLe, jeśli nie jesteś pewien, że wiesz co robisz (z pierwszego posta wnioskuję, że nie wiesz), bo może się to bardzo źle skończyć dla Twojej strony... :D

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Swl to system linków rotacyjnych, a katalogwanie stałe o ile utrzyma się katalog. O ile systemy ostatnio są bardzo

na cenzurowanym google (podobno), to katalog także nie są idealne. Trzeba selekcjonować to co dobre a nie walić

wszędzie tam gdzie spam. Ogólno dostępne listy zalewane są bowiem śmieciami, któe powodują że jest to tylko

strata czasu i piniędzy. Nie zgodze się z kolegą że jeżeli przestanie się pozycjonować odrazu spadają pozyję.

Oczywiście jeżeli fraza wymaga ciągłego linkowania tak może być, ale jeżeli jest to tematyka mniej popularna

często raz dodane linki w dobrych miejscach utrzymują się długo. I tu właśnie jest kwestia stałych linków a nie SWL.

Oferujemy usługi z zakresu pozycjonowania stron internetowycha a także tworzenia stron. Pozycjonowanie płatne tylko za wyniki, wystawiamy F. VAT. Zparaszamy do kontaktu w godzinach od 9:00 nawet do późnych godzin wieczornych, chętnie doradzimy, pomożemy.

gg:3124038, email: info@goneett.pl, tel. 792-899-097, NIP: 716-265-12-92, REGON: 060360832

I tu właśnie jest kwestia stałych linków a nie SWL.

SWL - to też stałe linki ^_^ jak robimy to z głową to możemy tak linki utrzymać długi czas, ale fakt jest faktem że jednak jest to SWL i strony na której są nasze linki mogą paść z różnych powodów. Zresztą bez SWL-a wszędzie gdzie umieszczamy linki za jakiś czas ich może nie być też z różnych powodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności