Skocz do zawartości

zakup trafficu na stronie

torad

Rekomendowane odpowiedzi

witam

czy mozna zakupic traffic na stronie z unikalnymi userami nie przez surfy......

chodzi mi o to, że jak miałem wykiponą opcję w różnego roadzaju surfach (w celach testowych) to w statystyka strony widniały informacje o tym, że ruch/wejscie zostało pozyskane z takiego programu co jak każdy się domysla wplywa nie korzystnie dla reputacji danej strony

pozdrawiam,

torad

Każdy "ruch" skierowany na stronę można kupić ale nie każdy jest targetowany im bardziej ruch jest targetowany tym droższy .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja swego czasu szukałem usługi w której unikalny user wpisze określoną frazę w pasku wyszukiwarki a następnie kliknię w określoną stronę.

Ale nie znalazłem, bo nie da się takiego zadania zweryfikować nijak, to jest niemożliwe po prostu.

A to w analitycs dowiem sie z jakiej strony były kliki na moją ?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Ja swego czasu szukałem usługi w której unikalny user wpisze określoną frazę w pasku wyszukiwarki a następnie kliknię w określoną stronę.

Ale nie znalazłem, bo nie da się takiego zadania zweryfikować nijak, to jest niemożliwe po prostu.

A to w analitycs dowiem sie z jakiej strony były kliki na moją ?

kocopoły piszesz, ruch z referala da się przeanalizować , dodatkowo jeszcze zmierzyć konwersję z każdej witryny "partnerskiej", kłaniają się podstawy analytics'a :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beerbant a to jak to zrobić ?

Nie bardzo kumam z tym referrem bo taki link idzie chyba wstawić tylko na jakiejś stronie i z niego robić klik dalej czyli do wyszukiwarki .w GA nie bedzie wskazywało przekierowań z konkretnej tylko jednej domeny z tym refferem na wyszukiwarkę? . Bo tyle co się dowiedziałem skopiowanie tego długiego adresu z przeglądarki nic mi nie da , bo każde wyszukanie generuje tam jakiś inny ciąg znaków.

Tak w ogóle nie czytałem o analitycs ani nie korzystałem z niego,ale na pewno poczytam !! :)

@dawidek surfbary i te wyświetlanie stron nie ma sensu wiem o tym :)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

• 3 tygodnie później...
Są, tzw. surfbary poczytaj. Odwiedzasz strony innym, oni odwiedzają Tobie. Tylko czy to ma jakiś sens ;)

to nie mam sensu bo w statystykach bedziesz widział jako źródło strony jakas domene surfbara....

a o to nie chodzi ma wyglądać naturalnie :excl:

Są, tzw. surfbary poczytaj. Odwiedzasz strony innym, oni odwiedzają Tobie. Tylko czy to ma jakiś sens :)

to nie mam sensu bo w statystykach bedziesz widział jako źródło strony jakas domene surfbara....

a o to nie chodzi ma wyglądać naturalnie ;)

jeden z rosyjskich surfbarow ma mozliwosc maskowania referera,

nie wiem jednak na ile to maskowanie jest skuteczne

w sumie az sie pobawie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności