Skocz do zawartości

Szukam firmy z usługą voip

Tler

Rekomendowane odpowiedzi

Czy może ktoś polecić firmę z usługą Voip z możliwością wykupienia warszawskiego numeru kierunkowego/stacjonarnego?

---- opinia o haloip.pl z których to usług korzystałem do tej pory:

Trochę naciąłem się na nich - usunęli mi bez ostrzeżenia konto wraz z numerem (kilka dni temu zapomniałem przedłużyć, akurat używałem innego numeru, choć było tam jeszcze kilkadziesiąt złotych i mogli z tego wziąć). Zresztą polityka haloip.pl jest jak w molochu, jako jeden z projektów Hostnet Sp. z o.o., byle sprzedać i zapomnieć o kliencie. A, jeszcze mi zrobili koszty, bo muszę płacić w innej usłudze za uaktualnienie nowego numeru. Kilka miesięcy temu też zapomniałem o przedłużeniu, ale mi o tym ładnie przypomnieli - prawdopodobnie z tego powodu, że nie było akurat tam kasy - a teraz połaszczyli się na kilka dych, przez co mam większe utrudnienia.

Nie mówiąc o tym, że wciskają klientom bardzo kiepski program do voip i lepiej poszukać na własną rękę (korzystam i polecam 3CXPhone).

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Od wielu lat korzystam z Freeconet.... i nie mogę się do niczego przyczepić. Jak kupywałem telefon VoPI, to mi nawet za 5 zł konfiguracje zrobili. ;)

Jest tyle dodatkowych funkcji, że dużoby pisać - sprawdz sam.

Polecam telefon VoPi model: Yealink SIP-T22P

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

O, dzięki, bardzo dobre oferty.

Na razie potrzebuję tylko słuchawki i bazy potencjalnych klientów, więc raczej kwestia ceny za połączenie lokalne i komórkowe oraz rabatów za wykupienie większych pakietów.

A może korzystacie z numerów o podwyższonej płatności i coś polecacie? Mówię o numerze 70x do np. linii ezoterycznej.

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności