4inArt Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witajcie, Mamy pewien problem, ponieważ promujemy się na usługi związane z wideofilmowaniem, a jak się okazuje większość osób źle odbiera to słowo. Chcielibyśmy zatem zapytać Was z czym Wam się kojarzy ta fraza ? Z góry dzięki, 4inArt Konkurs dla PiO'wiczów - wygraj 500 zł + www + logo + wizytówki + hosting ! TO JUŻ OSTATNI TYDZIEŃ KONKURSU Studio graficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Świadczenie usług związanych z nagrywaniem materiałów filmowych (np. z okazji ślubów, studniówek) za pomocą profesjonalnej kamery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 J.w. Nie wiem z czym jeszcze może to się kojarzyć? BTW gdy słyszę jak ktoś mówi "kamerować" to przed oczami mam wizję reżysera trzymającego w łapach wielką filmową kamerę i tłukącą nią po głowie jakiegoś biednego aktora też tak macie? Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza. - nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koobe Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Nagrywanie uroczystości typu komunia, ślub, wesele, studniówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 filmowanie (tworzenie filmow/plikow zawierajacych dziwiek i obraz ruchomy) przy pomocy kamery video Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4inArt Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Czyli jednak jest coś nie tak Wszyscy właśnie pierwszą myśl jaką mają przed oczami to komunia, wesele etc., a my zajmujemy się głównie nagrywaniem spotów, teledysków, post-produkcją, czy reklamą. Jakie macie propozycje na lepsze ukierunkowanie tematu ? Konkurs dla PiO'wiczów - wygraj 500 zł + www + logo + wizytówki + hosting ! TO JUŻ OSTATNI TYDZIEŃ KONKURSU Studio graficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Może coś związanego z nazwą firmy? Np. "VideoInArt" albo "Video 4 Art"? Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza. - nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 To proponuję nazwać się 'studiem filmowym'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 video reklama - tak ja bym szukał w googlu Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multar Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 A ja jeszcze dodam że internauta wpisze w google: kręcenie teledysków zakochanydemot.pl - blog o miłości i przyjaźni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jeszcze jest nisza związana z filmowaniem nocy poślubnych. Choć nie zaprzeczam, że pierwsza myśl dotyczyła studniówek i wesel. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jeśli chciałbym np. nakręcić materiał reklamowy to szukałbym używając słów - reklama telewizyjna lub film reklamowy. Ewentualnie postprodukcja. Wideofilmowanie kojarzy mi się właśnie z weselami, komuniami. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 ślub tylko i wyłącznie. babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mam takie samo skojarzenie. Może nazywajcie się domem produkcyjnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Pierwsze co pomyślałem to wesele a po chwili komunia. Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.