Jacek J. Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Może i nie jest zbytnio rozbudowany, ale wraz z Wami można wyciągnąć z niego cały potencjał. Artykuły ogólnotematyczne I dodaje kolejny precelek (traktujcie go bardziej jako katalog min. długość opisu 1000znaków +2 linki w treści) Zasady są proste: Rejestrujemy się i zaczynamy! Tytuł min. 15 znaków (bez fraz typu Fryzjer Kraków) Opis min. 1500 znaków Opis Unikalny Dwa linki w opisie Wymagana miniaturka min 5 tagów do każdego artykułu Moderacja dwa razy dziennie. Niechlujne wpisy są usuwane. Kolejne precle w drodze, będę umieszczał je tutaj. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Usuń linki z wpisów z strony głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Nie zuważyłem wcześniej i usunięto. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 nie mam uprawnień do dodania ikony wpisu, a wymaganie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Poprawię! Zapraszam do dodawania artykułów także na lataj-24h.pl Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil D Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 jak dodać miniaturkę wpisu? Najlepsza oferta na blachy kotłowe na rynku. Dostawa ze składu lub wprost od producenta. Wiele wariantów grubości oraz formatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ikona wpisu nie jest już wymagana, ale jak ktoś mi będzie wciskał tytuł wypchany słowami kluczowymi to ląduje wpis w koszu, tak samo ma się sprawa nieunikalnych wpisów. Śmietniska nie będę tworzył, szanujcie czas mój i swój. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pheonix999 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wpisik dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazzaq Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zarejestrowałem się na lataj-24h.pl, ale nie mogę dodać wpisu. Czyżbym miał subskrybenta? User zarejestrowany dziś, o 9:20. https://tobias-hanhart.de/ https://www.hildesheimfirma.de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Przepraszam mój błąd Poprawione. Dla tych co napiszą na PW i zamierzają dodawać unikalne i większe ilości tekstów dam uprawnienia redaktora. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.