Gość Voyager Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 https://niebezpiecznik.pl/post/szantaz-pols...bo-bedzie-ddos/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fobi Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Wyjaśniło się coś bo styl pisania rzeczywiście podobny? WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Większość firm hostingowych dostały tego typu wiadomości email - haracz albo atak na serwery. W dodatku w mailach podają że położyli serwery firmy netart nazwa.pl (ile w tym prawdy nie wiem czy podają prawdziwe informacje ale co prawda netart padło i na pewno mieli duże straty). edit W sumie nie zauważyłem- link 2 posty wyżej opisuję całą sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Nazwa.pl zaprzeczyło, jakoby to miała być ich sprawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ciekaw jestem jak to się dalej rozwinie. Netart miałby płacić haracz czy został wybrany bo jest znany? P.S. Mam u nich jeden z serwerów. e: intryguje mnie też duża liczba gości obserwujących ten temat 22 Gości Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
search Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Może się nie znam, ale botnetu nie stosuje się do uzyskania tak małych korzyści. Botnet nie jest nienamierzalny, to tylko kwestia czasu. Czy się opłaca wyłudzać tak marne bitcony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Lunux host lezę, caly serveradmin.pl S.C., włącznie z PCspace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbeczek Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 katalogi kulfika działają, hosting też ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Wchodzę na serveradmin.pl i działa błyskawicznie.... ale nie mam tam żadnego konta/dostępu do panelu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 już trybi, ale leżalo wszytko bo soft mi emaili powysyłał, ze strony nie działają, nu i ręcznie sprawdzałem to wszytko leżało włącznie z ich stronami-wizytówkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kede Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Tak potwierdzam i pcspace też leżało ale już "stoi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Voyager Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Akurat Serveradmin mogło leżeć nie z przyczyny DDoSa tylko z przyczyn "naturalnych" u nich to w sumie nic szczególnego takie krótkie zwisy. Hmm? https://niebezpiecznik.pl/post/szantaz-pols.../#comment-82496 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarman Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 www.kaspersky.pl/ czyżby nie zapłacili? Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w ŁodziStacja Kontroli Pojazdów ŁódźDruk na szkle - panele szklane na ściany, obrazy na szkle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Voyager Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Nie każda strona ma uptime 100%, istnieje coś takiego jak prace serwerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarman Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Nie każda strona ma uptime 100%, istnieje coś takiego jak prace serwerowe z mojej strony to był żart, ale widać nie zrozumiany... ale z drugiej strony taka poważna firma jak kaspersky na czas prac serwerowych powinna wrzucić jakiegoś mirrora na innym serwerze Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w ŁodziStacja Kontroli Pojazdów ŁódźDruk na szkle - panele szklane na ściany, obrazy na szkle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.