BartekM Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 @zoozool ja sie tam nie znam, w życiu samochodu nie ukradłem @wojtecki1 niestety, do weekendu sezon grillowy dla mnie zamknięty @lojtas akurat z tymi pudełkami po butach wyłozonymi folią aluminiową to mit pracowałem jako cieć w odzieżowym w galerii handlowe i łapaliśmy takich cwaniaczków na pęczki Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza. - nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Mini casco działa nie tylko w przypadku kradzieży ma zastosowanie także podczas wypadku jeśli uszkodzenia są większę niż 70 % wartości auta. dla młodych osób też można znaleźć ciekawą ofertę i niekoniecznie drogą. Link w stopce Mini casco działa nie tylko w przypadku kradzieży ma zastosowanie także podczas wypadku jeśli uszkodzenia są większę niż 70 % wartości auta. dla młodych osób też można znaleźć ciekawą ofertę i niekoniecznie drogą. tu macie tanie ubezpieczenia Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Większość firm nie chce sprzedawać mini casco, bo jest to za duże ryzyko. Ubezpieczenie to tak naprawdę teraz jedyna możliwość, no i ja mam japońskie auto, a te troszkę mniej jednak kradną... Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 mi tylko z 21 letniego opla raz ukradli lusterko i kołpaki znam gościa, który wyciąga za każdym razem akumulator co do aut faktycznie idą najczęściej na cel passaty tak z 5 letnie, do tego marki niemieckie i francuskie choć według danych z tamtego roku, w samej stolicy kradnie się coraz więcej japońskich i amerykańskich marek Ranking najczęściej kradzionych marek samochodów: (2011 rok, choć to pewnie przybliżone) 1. Volkswagen - 32 proc. zgłoszeń 2. Audi - 19 proc. 3. Seat - 8,6 proc. 4. Ex aequo: Ford i Fiat - po blisko 4 proc. 5. Renault - 2,6 proc. 6. Opel - 2,5 proc. Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Voyager Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 A na wykopie kiedyś koleś opisywał, że kupił auto z komisu i musiał zdjąć zderzak a tam wypadły kluczyki do auta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exit Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 21 letniego opla Nie dość, że Herkules to jeszcze odważny. Toż to do muzeum się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzcjnr Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Mini casco działa nie tylko w przypadku kradzieży ma zastosowanie także podczas wypadku jeśli uszkodzenia są większę niż 70 % wartości auta. Nie wiem jak w innych firmach ale w tej co ja jestem nie ma znaczenia % uszkodzeń jeśli wypadek będzie z mojej winy to kasy z mini casco nie dostane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Dziś w Teleexpressie było, że Policja złapała szajkę przestępców właśnie kradnących samochody. Kilka auto odzyskano, resztę w częściach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Czekam na telefon... może maja moje ... ;-( Z tym minicasco to też jes tak, że przy większej wartości auta nie da się go kupic tylko pełne AC Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Heh, co za kraj. Trzymam kciuki AQQry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszG Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Nie no błagam, jak się ma auto za 70k zł to nie sępi się 2kzł na ubezpieczenie AC więc nie wiem po co rozkminiacie temat minicasco, które jest strasznie okrojone, daje tylko pozorne zabezpieczenie i nadaje się raczej do tanich aut. Przypomniał mi się odcinek Zakupu Kontrolowanego w którym, kobieta kupowała używanego sportowego mercedesa za 300k zł i marudziła, że pali ok 10litrów i to drogo... AQQry - szukałeś nagrań z jakiegoś monitoringu, pytałeś czy ktoś coś może widział? Czasem samemu warto "przeprowadzić" śledztwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seen88 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 OC to podstawa w tym kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszG Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Chyba AC OC to mus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seen88 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Sorry, o AC oczywiście mi chodziło i to już przy aucie za 10 tyś. A jak ktoś skąpi przy aucie za 50 czy 70 tys na AC tojego własna głupota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Filozofom co nie znają całej sytuacji dziękuje... Robę co się da, w tym też szukam po "szarych" strefach... narazie ciecho ... Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.