ja1 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 @PageSEO, u mnie publiczna baza WP to 868 pozycje, a skuteczność dodawania na poziomie 95 procent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinos75 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Może mi ktoś napisać o co chodzi z tą piramidą? Ustawiłem niewielkie ilości na prywatnych wp, dodałem piramidę i coś się zaczęło robic, szybko skończyło bo było tego niewiele, ale w raporcie mam tylko linki z ?=numerek i oczywiście wpisów żadnych nie dodał. czy do tego trzeba mieć coś jeszcze? Np omnitxt? Bo z tego tak wnioskuję, że to z stamtąd tekst pobiera. przylączam sie do prosby kolegi, ktoś moze wyjasnic jak tego prawidlowo uzywac( i do czego sluzy pole odliczania - "COUNT" co tam wpisac ??) https://filmy-dronem.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 w "COUNT" wpisujesz ile chcesz mieć dodań poszczególnych dobranych skryptów. / 'moduł' piramidy korzysta z OmniTXT. Ostatnio był z nim problem, wiec prawdopodobnie stworzyło projekt bez tekstów = wpisów nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 u mnie publiczna baza WP to 868 pozycje, a skuteczność dodawania na poziomie 95 procent U mnie: Baza publiczna - 1700 - skuteczność ok 70% Baza prywatna - 17500 - skuteczność ok 70% Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Rzezniczek zadziwiająca wartość prywatnych WP/skuteczność. Nie przesadziłeś z jednym zerem? :> Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 nie sądzę, żeby przesadził... u mnie jest identycznie ze skutecznością na bazach prywatnych: kwestia odpowiedniego filtrowania śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Macie u siebie taki problem: w harmonogramie ustawie aby OS dodał np. do 200 pozycji z bazy, a on dodaje mi np. do 1000 ? W overclocking mam wszędzie ustawione na 1. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 To jest bug nowej aktualizacji. Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyczesanySEOWIEC Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Dzieki za info To sie wstrzymam ze zrobieniem aktualizacji "... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..." Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloq Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Poszukuję do kupienia prywatnej, wartościowej, zindeksowanej bazy - kontakt na PRIV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adach44 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 W harmonogramie normalnie mi zlicza wszystko i idzie normalnie sprawdzam test to też jest wszystko dobrze. Ale mi nie zlicza dodań i błędów nie wiem czy to jest wina serwera? A tak poza tym to wszystko chodzi normalnie tylko dodawań mi nie zlicza, okulary zerówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Może masz jakiś problem z chmod-ami na cache? Mnie to na to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Panowie macie ustawione zapewne w OS że ma dodawać aż do skutku i sprawdzać linki więc takie macie wyniki - jak leci np freeglobes i będziecie mieli ustawione dodanie tylko 1 wpisu z takimi ustawieniami to przeleci całą bazę i dalej nie znajdzie ani jednego wpisu Aktualnie wyszła nowa wersja (w sumie były już 2 po drodze) - przez szkolenia niestety nie mam czasu doglądać wszystkiego więc przepraszam OmniSPEED v2.8 (wydane kilka dni temu) poprawki w expression engine możliwość zmiany dostępów w phpld, dolphin i articlescript poprawka w articlebuilderze poprawione zapisywanie pytań w learning poprawka generowania ex-portu txt poprawka w AI inne drobne poprawki (6 poprawek) OmniSPEED v2.9 (wydane dziś) Data Life Engine DLE (nowy skrypt) sprawdzanie linków jest teraz opcjonalne inne drobne poprawki (przeszło 3 poprawki) Przykładowe adresy DLE: - myślę że będzie to dobra aspiracja na napisanie dobrego footprinta (po szkoleniach jak się okiełznam trochę to zrobię osobną bazę) hmyn.ru/user/Sinkakee/ t3war.com/user/Nosuod207/ sapravka.ru/user/fjsgziyo/ qist.ru/user/BonWeanda/ office-picture.ru/user/Davidev355/ blogs-reptiliy.xclan.ru/user/Danysej548/ jagospas.ru/user/amidjdfb/ dnbscene.ru/user/ObsendAgesser/ Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adach44 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 A gdzie się znajduje ten cache? bo jak przeglądam to tylko mi wyskakuje cachowania captchy tylko gdzie to może być. Jak byś mi mógł wytłumaczyć to był bym wdzięczny, Edit: Do Aktualizacji to samo mam. Nie zapisuje dodań ani w raporcie ani w omnispeedzie tak jak było przed aktualizacją dzisiejszą. okulary zerówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjoner.pro Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Włączyłem rejestrację WP, ale nie spływają maile aktywacyjne Ktoś wie co się dzieje ? wersja 2.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.