neox Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 u mnie też jej nie ma a mam wersję 2.5, dzisiaj aktualizowaną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 U mnie też nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamec Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Wystarczy wgrać ręcznie paczkę z https://omnipanel.pl/panel/. Mam 2.5 i menu jest widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cancer Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Wystarczy wgrać ręcznie paczkę z https://omnipanel.pl/panel/. Mam 2.5 i menu jest widoczne. Tak na pewno wystarczy. Tylko to chyba tak nie powinno być. Nieraz mam wrażenie, ze ten cały OS to jak samochód z niedokręconymi kolami. Best military dog tags in the world. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Po kilku testach okazuje się że plik z menu nie chce się nadpisywać podczas zdalnej aktualizacji - aby sprawdzić czy faktycznie tak jest można wywołać w przeglądarce następujący adres: mojakopiaOS.pl/?page=lists Jeśli zadziała taki adres to serwer nie pozwala na podmianę pliku z menu (plik w użyciu) / już wcześniej były problemy z podmianą plików (rozwiązywaliśmy to przez podwójną instalację ale i to też czasem zawodzi ) . Jeszcze pokombinujemy co z tym plikiem zrobić ale niczego nie obiecuję PS: Pytanie jakie jeszcze pliki się nie podmieniły w innych aktualizacjach i czy przypadkiem właśnie z tego powodu nie występuje większość problemów których tak naprawdę nie ma PSII: My wszystkie aktualizacje robimy ręcznie na kopiach testowych i to polecam mimo wszystko każdej osobie która chce mieć pewność że soft będzie działał poprawnie @Cancer - wszystkie zażalenia w tej sprawie kierować do twórców Apache, PHP i ciołków którzy pisali Linuxa że wymyślili jakieś prawa do plików i blokowanie plików w użyciu - niestety to że Ty czy Ja chcesz to można sobie ... - jak coś ma ograniczenia odgórne nie przeskoczymy tego i czy komuś się to podoba czy nie tak działa ten świat Zawsze możesz na czas aktualizacji wyłączyć wszystkie crony - wyjść z panelu - z linii poleceń wykonać PHP i żądanie aktualizacji (wtedy się wykona) - tylko nie zapomni tego wykonać z pod root-a bo prawa usera mogą być za małe (zależnie od serwera) Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esevau Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Po wgraniu instalacji na nowo, pozycja "Extra lists" w menu się pojawiła. Ps. Polecam nienadpisywanie pliku settings.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 U mnie też po aktualizacji nie było. Wgrałem pliki ręcznie i wszystko się pojawiło. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Troszkę pokombinowaliśmy z tym plikiem żeby się nadpisał i teraz już na auto jest wersja która powinna sobie poradzić i nadpisać plik menu Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 ok. dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Na jutro planowany malutki update bazy i dojdzie nam jakieś "tylko" 800 WP Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chez Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 https://www.forum.optymalizacja.com/topic/161286-polishlaworg-wyludzenie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strobet Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Bawcie się dalej w blackseo, zeby nie bylo tak ze ludzie zaczną stawiać stronki po to by wytaczać sprawy za umieszczanie linków https://www.forum.opt...org-wyludzenie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Od dzisiaj mam: error : License was not installed. Run file install.php a potem blad 5000 W nowym panelu nie mam pliku licencji - mam przecież najnowszego OS, więc co dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokal Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Co się stało z cron_clean.php. W paczce instalacyjnej nie ma tego pliku i przez to niemożliwe jest zarejestrowanie w wordpressach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Co się stało z cron_clean.php Nie ma i nie było takiego crona. Za odbieranie maili odpowiada clean.php. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.