webfighter Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 @Kojotek, PhpLD - na to czekałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 * Problem apostrofów w OmniCCL (plik bigdump'a) Alez szybko wprowadzona poprawka mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webfighter Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Mam pytanie dot XML RPC. Można z pomocą tego dodawać do Wordpressów, ale tylko na wordpress.com czy te na blog.pl i blog.com też przejdą (są na WP)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Baza prywatna jak sama nazwa wskazuje jest prywatna, a po co mi publiczna prywatna baza... Widzę że nadal nie rozumiesz o co chodzi...ja jak i wiele innych osób ma wykupione aktualizacje baz danych (prywatnych) Od ponad miesiąca nie widzę tam żadnych nowych katalogów, a to co jest coraz mniej jest aktualne. Tak więc moje pytanie nadal aktualne za co płacę dodatkowo 10 czy 15 $ miesięcznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Aktualnie wyszła wersja OmniSPEED 2.1 * poprawiony OmniCCL * dodana strona do diagnostyki * zaznaczanie wszystkich proxy do usunięcia w zakładce proxy - propozycja z bugs.omni-speed.com * dodana obsługa proxy api (ProxyMarket itp) - propozycja z bugs.omni-speed.com * poprawiony błąd apostrofów w OmniCCL (plik bigdump'a) * poprawiona ilosc pobieranych adresów dla niektórych skryptów * OmniForum - dodany podgląd * OmniForum - dodany interwał pomiędzy rejestracja a postowaniem @Bkartol - to słabo widzisz bo: a) OS nie ma bazy publicznej dzielonej z innymi softami (ma inną już bazę niż OA) Na panelu są wgrywane bazy do pobrania samodzielnego np: ostatnio była wgrana baza WP oraz EE Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutilator Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ta nowa lista wordpress w panelu jest lekko popsuta, 100 adresów złożyło się w jeden ja sobie rozdzieliłem, jak ktoś chce pisać na PW A teraz widze jakiś błąd w bazie katalogów: error: Table 'mutilat_add.k_phpldprv' doesn't exist Fatal error: Call to a member function fetch_assoc() on a non-object in /home/../domains/....pl/public_html/ad/views/_katalogi_menu.php on line 0 O co chodzi? Dodam że nie ma w ogóle listy worpdressów prywatnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esevau Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zabije Was pytaniem roku... gdzie są/jak się wgrywa te bazy do samodzielnego wgrania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Masz je w panelu klienta Omni Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Wpisz swoje hasło i login i tam będą.: https://omni-speed.com/panel/ Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webfighter Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A teraz widze jakiś błąd w bazie katalogów: error: Table 'mutilat_add.k_phpldprv' doesn't exist Fatal error: Call to a member function fetch_assoc() on a non-object in /home/../domains/....pl/public_html/ad/views/_katalogi_menu.php on line 0 mam ten sam blad po dzisiejszym update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjynio Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 dodawanie "ALL" do harmonogramu wam działa? bo mi przestało po aktualizacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Przydałaby się informacja z datą przy prywatnych bazach kiedy były aktualizowane, bo tak to trzeba zgadywać kiedy była aktualizacja, a taka informacja by bardzo ułatwiła życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Popieram, albo chociaż podawajcie datę wstawienia pliku w jego nazwie. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A jednak Ci sprzedali Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Po aktualizacji w Directories mam taki błąd: error: Table 'mojabaza_omnia.k_phpldprv' doesn't exist Fatal error: Call to a member function fetch_assoc() on a non-object in /home/xxx/domains/moj.super.hosting.pl/public_html/views/_katalogi_menu.php on line 0 Do tego zniknela mozliwosc przeglądania listy prywatnej bazy 'wordpress' w Directories. mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.