pragiark Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam. Czy to normalne, że do skryptu don mini , omnipress ma 0% dodań ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joland Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam.Czy to normalne, że do skryptu don mini , omnipress ma 0% dodań ? Pozdrawiam Ja też mam don mini "0" co do omnipress to mam grubo powyżej 50% - tutaj musisz zadbać o ilość znaków. A wracając do tematu maila, to gdzie czy można zrobić tak, żeby po zmianie adresu email zaczął rejestrować się od nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyub Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 @Joland 1. Klikasz "Directories" 2. W wierszu "wordpress" klikasz "Details" 3. Klikasz "Register again in all directories." Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jeżeli wybiorę I pakiet, dostaję zainstalowane narzędzie na serwerze? Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joland Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 @Joland1. Klikasz "Directories" 2. W wierszu "wordpress" klikasz "Details" 3. Klikasz "Register again in all directories." Pozdrawiam Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jeżeli wybiorę I pakiet, dostaję zainstalowane narzędzie na serwerze? Sam musisz sobie zainstalować OmniSpeed Dostajesz hosting i sam resztę robisz. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Czy to normalne, że do skryptu don mini , omnipress ma 0% dodań ? Dla Omni musisz zrobić specjalny projekt dla Omni "for OmniPress". Dla DonMini musisz dać specjalny projekt "for directories" i dać adres bez slasha na końcu. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pragiark Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Dziekuję za informację. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutilator Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Dla Omni musisz zrobić specjalny projekt dla Omni "for OmniPress". Dla DonMini musisz dać specjalny projekt "for directories" i dać adres bez slasha na końcu. Mówisz o slashu w opisie czy w linku w polu Website address? Bo omnispeed usuwa slashe z Website address. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal01 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam, zakupiłem OMNISPEED i nie mam TXT które zakupiłem w OMNIADD, proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 nie panikuj i skontaktuj się z supportem. Przetranferują Ci pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal01 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 nie panikuj i skontaktuj się z supportem. Przetranferują Ci pkt. TXT dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahjong Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 od jakich projektów używacie TXT z omni? (są takiej jakości, że boję się tego puszczać w świat, żeby nie połapać banów) czasami blog o pozycjonowaniu Filtr na ceneo, nokaut, skapiec ale przeważnie recenzje filmów Sponsoring film darmowy katalog dobrych stron internetowych, dodaj swoją stronę za friko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonerpl Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Mam omnispeeda na hostingu przeznaczonym pod ten soft w hekko. Niestety poruszanie się po panelu jest okrutnie powolne. Samo logowanie zajmuje tam czasem ponad 5 min. Macie też może taki problem z tym hostingiem w hekko? Pisałem do supportu w tej sprawie, ale od tygodnia cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Pewnie masz wiele projektów - włącz stronicowanie powinno pomóc lub/i masz dużo logów zapisanych Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.