seowin Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 https://boxingnews.pl/index.php?option=com_...d=1:latest-news Czemu tak długo trzeba było czekać ? W dzisiejszym pojedynku pokazał swoje wyszkolenie taktyczne były "pięściarz" nie potrafi zadać ciosu w stójce, eh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyper Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ale porażka . Mialem nadzieje ze wkoncu chlopak cos wygra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Voyager Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Bez przeróbek z papieżem doklejanym przez gimnazjalistów.. Koksu vs Najman runda 1: https://www.youtube.com/watch?v=1DsB8ISHa5A Koksu vs Najman runda 2 - finał: https://www.youtube.com/watch?v=0eaUoPVzGlk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seowin Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ale porażka . Mialem nadzieje ze wkoncu chlopak cos wygra ... Bez przesady, od początku byłem za koksem. Sam fakt, że najman przegrał 2 walki z Saletą który wyprowadził jeden cios i to po gongu (porządnego liścia) i przegrał dwa pojedynki świadczy o nim, ale co dziś pokazał to mistrzostwo świata. Na miejscu tych co kupili bilet to samo bym krzyczał, płacisz to wymagasz od tego zawodnika, że chociaż będzie starał się wygrać, a on myślał że skacząc koła koksa go tak zmęczy, że sam padnie. Brawo Robert ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jak zwykle. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo83 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Najman to zwykły celebryta, żaden bokser. Wynik dla mnie nie jest zakoczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyper Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zarobił swoje a reszta sie nie liczy. Ciekawe jak bedzie komentował walkę pewnie znajdzie jakią spektakularną przyczyne swojej porazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 He he... szkoda, że więcej go nie zobaczę Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Szkoda, że tak mało posatwiłem na Koksa Miałem obawy, że Najman pozytywnie zaskoczy bo inaczej niż zwykle przed walką mniej go było w mediach, zamiast niego udzielał się trener, widziałem filmy z treningu - w końcu to dla niego miało być albo nie być - a tu taka lipa heheh Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum uruchomione w 2025 Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaun_black Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 jedyny sposób żebym kibicował najmanowi to walka: Najman vs Tusk. Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Słyszałem, że w kolejnej walce Najman ma walczyć z Małyszem. Dla ułatwienia Małysz w nartach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 A ja słyszałem, że w TVN wkrótce będzie nowe show - Gwiazdy biją Najmana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqnbn Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Robert postawił na siebie na betsafe no i wygrał Walka jak dla mnie technicznie w stylu bójki pod baletami, jeden ucieka drugi go kopie. No ale ja się nie znam suprizo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ale zobaczcie jaka nierównowaga masy, mięśni, siły... to nierówna walka była od początku. Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 no tak na korzyść Najmana a i tak dał plamę Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.