Skocz do zawartości

Dział Ogłoszenia i Zlecenia - dowcip dnia

Maksiulek

Rekomendowane odpowiedzi

Moi mili czy aby takie ogłoszenia w dziale to nie przegięcie ? Może by tak sprecyzować regulamin i zabronić sprzedaży darmowych "produktów" ?

Świeży niczym trawa na wiosnę katalog stron www - zareklamuj swój Biznes Lokalny  ZA DARMO już dziś. Usługa z FV 23% dla wpisów premium! Polub nasz fanpage i dodaj wpis brązowy za free.

Widzę że wiele takich kwiatków, a przyznam tego tematu nie widziałem bo rzadko w ten dział zaglądam. A szkoda :)

Świeży niczym trawa na wiosnę katalog stron www - zareklamuj swój Biznes Lokalny  ZA DARMO już dziś. Usługa z FV 23% dla wpisów premium! Polub nasz fanpage i dodaj wpis brązowy za free.

jakby tam chociaż jakaś treść była...

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Darmowych "produktów", do tego obszerne wytłumaczenie czym jest darmowy produkt i długa lista wyjątków;)

Też racja i zaraz pewno zacznie się że każdy inaczej to zinterpretuje. Ok, nie było tej treści w poście. Ale jako dowcip dnia dalej to podtrzymuje ;)

Ja rozumiem, tworzenie blogów, wymyślanie nazw itp ale kurcze sprzedaż swego rodzaju darmowej domeny ? No bez jaj.

Tak chwile się zastanowiłem i doszedłem do wniosku że to bez sensu, chcę najwyraźniej iść z motyką na księżyc walcząc z głupotą innych. Róbta co chceta i sprzedawajcie co chcecie, byle nic mojego ;)

Akurat uważam, że dział ogłoszenia i zlecenia jest najlepszy na PiO. Bo to sól tej ziemi. Po nim widać co się sprzedaje i na co jest popyt. Nie mówiąc o tym, że można kupić całkiem tanio kilka linków. Karolina RÓB bizness, dobrze myślisz głupich nie sieją.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Gdyby jeszcze cena nie była adekwatna do jakości to była by bajka ;)

O wyjątkach nie wspominam.

Sprzeda czy nie to tekst

Maja w nazwie tytuł bloga czyli "Blog Google"

(jak by blogspot było mało ;)) mnie rozbroił ale najlepsze jest dalej

mogą być świetnym zapleczem o tematyce Google, np. Google AdSense

np. kacper-bloggoogle.blogspot.com czy henryk-bloggoogle.blogspot.com bez pozycjonowania wchodzą w TOP 10 na frazę AdSense ;)

Poza tym co ja się czepiam, przecież nazwy

Zawieraja imiona, żeby były naturalniejsze

a nie sztuczne np. wszystkooadsense.blogspot.com które jest sztuczne i nic nie mówi o blogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności