Beerbant Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ciekawi mnie to która firma jako pierwsza zaczeła w PL SEO ? Dlatego mnie ciekawi bo jak widzę w ofertach niektórych firm informacje, to wychodzi mi, że zaczęli pozycjonować w Google jak twórcy tej wyszukiwarki łapali równowagę na nocnikach .... Mi wychodzi na to, że Comweb był pierwszy w PL ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo-ninja Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 A może inaczej, która owieczka była pierwsza w pl a potem, która firma, może ktoś się przyzna. Rękawice budo-shop.pl | Ogród albamar.pl | Katalog seo-ninja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Wiesz kiedyś widziałem firmę komputerową która świadczy usługi od 700 lat;) Co do comweb to bardzo prawdopodobne ze byli piersi w Polsce, bo to już 11 lat. Jednak możliwe że jakaś firma która jako pierwsza z pierwszych była w seo już dawno upadła... Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Co do comweb to bardzo prawdopodobne ze byli piersi w Polsce, bo to już 11 lat. Jednak możliwe że jakaś firma która jako pierwsza z pierwszych była w seo już dawno upadła... Nie wiem czy mają piersi - ja sprawdzając szperałem w archive.org Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 A tak ogólnie to od którego roku możemy mówić o świadomym pozycjonowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 i Kukis zadał bardzo dobre pytanie! Teoretycznie można mówić o pozycjonowaniu jeszcze przed postaniem google w innych wyszukiwarkach, nie było to popularne ale w alvista tez było coś takiego jak pozycjonowanie. Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojtas Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 alvista???? Widać, że jesteś świeży więc się nie popisuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domains Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Pamiętam, że przed ComWebem widziałem ofertę na Tomasz.com dla Polonii, a samemu zainteresowałem się poprzez Fibbię z WH. Jego wina! Acha, no i Piotr Majewski z CNEB, ale nie wiem czy na firmę działał. nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim, nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 alvista???? Widać, że jesteś świeży więc się nie popisuj Alvista to taka stara przeglądarka jeszcze przed google działała jakby chciała a nie mogła ale działała, co do świeżości to ja nie tic tack:) Może i nowy na forum ale w seo od prawie 6 lat więc już nie taki świeży:) Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Polecam: Prawdziwa historia Internetu: Wojna wyszukiwarek oraz Prawdziwa historia Internetu: Bitwa przeglądarek HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 chyba altavista.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMO-Group.pl Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Alvista to taka stara przeglądarka Jeśli już to Altavista i nie przeglądarka, ale wyszukiwarka Pisanie artykułów w języku polskim, niemieckim i angielskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No i zaliczyłem wpadkę przyznaje się bez bicia, a ostatnio sam się śmiałem z ludzi co nie odróżniają przeglądarki od wyszukiwarki a co do nazwy to i tak jeden dziad, blisko byłem:) Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojtas Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Może i nowy na forum ale w seo od prawie 6 lat więc już nie taki świeży:) Cool story bro......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 bo jak widzę w ofertach niektórych firm informacje, to wychodzi mi, że zaczęli pozycjonować w Google jak twórcy tej wyszukiwarki łapali równowagę na nocnikach .... Spytajmy Google: https://www.google.pl/search?q=pozycjonowan...366&bih=624 Czyli niektórzy pozycjonowali już 31 gru 1969 babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.