Newander88 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Mój głos już też masz Pegasus Online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 latwo mozna te glosy nabic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazeus Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Zagłosowałem, ale weź lepiej sobie jakoś te punkty ponabijaj bo masz fajny projekt, a najwięcej głosów mają osoby co wrzuciły logo durexa na jakieś tapety (przynajmniej dla mnie tak to wygląda). Coś nie wierzę w uczciwość konkursu. Zbiór kilku dobrych katalogów! katalogi.bazeus.pl, różne IP, różne DNSy... Obecnie wszystkie znów darmowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 mój głos już masz Carmel Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 kto zrobi templatke do zennopostera?; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Masz mój głos! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Również i mój " głos " masz... Projekt bardzo Fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Poszło. Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterV Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 kolejny głos poleciał Sredcznie Budowlane Zapraszam Narzedziak24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 kto zrobi templatke do zennopostera?; ) ja tylko pomysł podrzuciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rechot Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Mój głos tez poleciał... A faktycznie te prowadzące są conajmiej średnie. Chyba ktoś sobie punkty ponabijał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 powiem szczerze ze projekt mi sie nie podoba, a ze nie lubie takiego chamskiego nabijania bo wyklucza to jakikolwiek sens wszelakich konkursow, postanowilem obejrzec inne i zaglosowac na najladniejszy. i okazalo sie ze twoj jest mimo wszystko najlepszy Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
temen Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Bardzo fajny projekt, zarówno pomysł jak i grafika. +1 oraz info na ircu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 @Maxpan jak się powiedziało "A" to trzeba powiedzieć "B" pomóż mojemu dobremu kumplowi starej szkoły to flaszke postawie w Rowach (nie mylić w rowie bo to jest chyba awykonalne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.