reaker Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Witam, Niedawno stworzyliśmy nowy serwis do gry w lotto przez internet www.lottomania.com.pl Proszę o wskazówki jak poprawić pozycjonowanie strony, może jakieś pomysły na polepszenie wyglądu i treści? Bardzo proszę o weryfikację bardziej pod kątem programistycznym niżeli treści i wyglądu, chociaż i te rady napewno się przydadzą Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Te punkty na górze (1. Zarejestruj się, itd.) powinny być moim zdaniem odnośnikami. Ja kliknąłem odruchowo w pierwszy Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Masz błędy kodowania polskich znaków. Zróżnicuj tytuły i opisy stron, bo wszędzie masz identyczne. A jaką mam pewność, że wygrywając 30 mln za pośrednictwem tej strony dostanę swoje pieniądze? Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaker Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Masz błędy kodowania polskich znaków. -> Poprawione Zróżnicuj tytuły i opisy stron, bo wszędzie masz identyczne. -> Nie wiem za bardzo jak to zrobić, bo mam jeden layout do wszystkich stron... A jaką mam pewność, że wygrywając 30 mln za pośrednictwem tej strony dostanę swoje pieniądze? -> Taką, że jest to firma, a nie spółka i odpowiada swoim majątkiem. Więc w najgorszym wypadku cały majątek firmy i właściciela (dom, samochód) dostaniesz i włąściciel będzie płacił, aż spłaci należność W Sp. z o.o. dostaniesz jeśli dobrze pamiętam 5 tys zł jeśli zarząd ogłosi bankructwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwerty123 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Te punkty na górze (1. Zarejestruj się, itd.) powinny być moim zdaniem odnośnikami. Ja kliknąłem odruchowo w pierwszy Ma racje ja też kliknąłem w te punkty:D ....... Usługi szklarskie Wołomin - montaż szkła lakierowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfab Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 A jaką mam pewność, że wygrywając 30 mln za pośrednictwem tej strony dostanę swoje pieniądze? A rachunek pradopodobienstwa w szkole to byl ? ;] Zanim wygrasz te 30 mln oni zarobia kilkanascie razy tyle O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszG Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Macie "script typethisphp script typethis script typethis script typethis" Na końcu strony... P.S. Cały pomysł na biznes wygląda ciekawie. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A jaką mam pewność, że wygrywając 30 mln za pośrednictwem tej strony dostanę swoje pieniądze? -> Taką, że jest to firma, a nie spółka i odpowiada swoim majątkiem. To żadna gwarancja. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaker Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 To żadna gwarancja. Pewnie, że nie ma 100% gwarancji, ale wyobraź sobie, że firma naprawdę przekazuję wygraną i pokaże to we wszystkich mediach. Kto wtedy zagra normalnie, a nie u nas? Właśnie to chcemy osiągnąć. Uważamy, że jest to lepszy biznes niż uciec z wygraną i się chować do końca życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoszeBambosze Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Wybrałeś grę Lotto na 2 losowań: 2012-04-03 22:15:00 (za 1 dni) 2012-04-05 22:15:00 (za 3 dni) Wybrałeś 2 zakładów z 12 liczbami Koszty: Koszt kuponu: 11 088,00 PLN Opłata serwisowa: 556,80 PLN Suma: 11 644,80 PLN Maksymalna wartość kuponu wynosi 300 zł, zmniejsz wartość kuponu 5char empty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 podejrzewam, że lotto musi wyrazić zgodę na taką działalność -> licencje / hazard ... Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 podejrzewam, że lotto musi wyrazić zgodę na taką działalność -> licencje / hazard ... oficjalne stanowisko TS: Totalizator Sportowy przypomina, że nie prowadzi sprzedaży gier liczbowych i loterii pieniężnych przez SMS oraz Internet. Żaden podmiot nie prowadzi też takiej sprzedaży w imieniu czy we współpracy z Totalizatorem Sportowym . Spółka nie może zatem ponosić żadnej odpowiedzialności w związku z działaniami firm, które na własną rękę i bez zgody TS prowadzą za pośrednictwem różnych portali internetowych czy SMS sprzedaż naszych produktów.Wszelkie reklamacje z tytuły udziału w grach oferowanych przez portale internetowe czy za pośrednictwem SMS prosimy kierować do ich właścicieli. Przypominamy ponadto, że jedyną podstawą do wypłaty wygranych w grach liczbowych jest kupon właściwej gry Totalizatora Sportowego wydany w kolekturze sieci LOTTO, a w loteriach pieniężnych – los, czyli kartonik danej zdrapki zakupiony w naszej sieci sprzedaży. Więcej informacji o produktach TS i ich regulaminach znajduje się na stronie www.lotto.pl. Ponadto, ustawa mówi: Przyjmowanie zakładów wzajemnych dozwolone jest – stosownie do udzielonego zezwolenia – wyłącznie w punktach przyjmowania zakładów wzajemnych lub przez sieć Internet. co oznacza, że działalność taka jest z deka mówiąc "śliska" Chciałbym też wiedzieć, jak się stosujecie reaker do ustawy, a w szczególności do: 3. Podmiot urządzający zakłady wzajemne przez sieć Internet jest obowiązany zabezpieczyć stosowane dowody udziału w zakładzie wzajemnym przed ingerencją osób nieuprawnionych i zapewnić możliwość weryfikacji ich autentyczności. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 czyli jeśli nie zajmie się tym znana zaufana marka to pomysł może okazać się kiepski. Wszystko przynosi wiele wątpliwości ... sposób rozliczeń itp.... formalności.. Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaker Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 podejrzewam, że lotto musi wyrazić zgodę na taką działalność -> licencje / hazard ... Nie musi. My jesteśmy pośrednikami, nie urządzamy żadnych gier, nie mamy nic wspólnego w hazardem. To tak jak agent nieruchomości miałby być budowniczym, kierownikiem, tynkarzem, producentem pustaków itp. w jednym, ale on jest POŚREDNIKIEM. Maksymalna wartość kuponu wynosi 300 zł, zmniejsz wartość kuponu Tak ma być, jest to zabezpieczenie przed nieuczciwymi graczami/hackerami. Możemy powrócić do tematu? Proszę oceniać stronkę Widzicie coś co można ulepszyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolinar Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 pomysł bardzo fajny, strona też niczego sobie powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.