Skocz do zawartości

Propozycja dla właścicieli SWLi

Beerbant
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Może byście wspólnie opracowali jakieś stanowisko w sprawie uniemożliwienia szkodzenia konkurencji przez Wasze systemy ? Jakąś możliwość dodawania zweryfikowanych uprzednio (na podstawie maila firmowego czy telefonu z podaniem imienia i nazwiska) adresów stron do których właściciele nie chcieliby linków z systemów ??

Poprawiłoby to zarówno jakość jak i reputacje SWLi . Ot taka luźna propozycja.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

e-web błyskawicznie reaguje, wystarczę wgrać 1 plik w folder główny domeny skontaktować się z adminem i domena zablokowana w systemie. Nic innego nie wymyślisz. Nie wiem czy w tym przypadku trzeba wymyślać jeszcze coś innego. W ok 10 min sprawę można załatwić

e-web błyskawicznie reaguje, wystarczę wgrać 1 plik w folder główny domeny skontaktować się z adminem i domena zablokowana w systemie. Nic innego nie wymyślisz. Nie wiem czy w tym przypadku trzeba wymyślać jeszcze coś innego. W ok 10 min sprawę można załatwić

no to e-web jest OK a co z innymi ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Krzysiek moje strony balstowali e-webem, to reagowałem, innymi na szczęście nie ;), ale mowie ze Gotlink ma już panel specjalny i działa to u nich tez dość sprawnie. A mało liczące się SWLe chyba nie wykorzystuje się dla tych celów

Edytowane przez MaxPan

Jedyna róznica to taka, że wtedy przeciwnicy rozwiązań pisali:

- ale G pisze, że nie da sie zaszkodzić stronom

teraz będą pisać, że

- bardzo trudo dobrym stronom zaszkodzić

G to jedno wielkie bagno, ale jakże wciągające ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

QLL ale jak widzę chyba nie do wszystkich dotarło ;)

Zresztą dopóki po ( )( ) będzie dostawała strona linkowana, a nie linkująca, to SWL są tylko wierzołkiem góry lodowej. Bo jak nie można SWLem "pomóc", to pusci się blaścika na stronke konkurencji. O prywatnych systemach nie wspominam. A potem jak to się zrobi to będzie się czytało komentarze białych rycerzykóf po tym jak stronka została zafiltrowana:

- chcesz powiedzieć, że na stronę blasata puściła konkurencja i to dobierając słowa na które sie pozycjonoujesz?

edyta

Chciał bym napisać, że nie rozumiem, polityki G, z tym karaniem stron linkowanych, ale... kasa, kasa, kasa za linki sponsorowane płynie, więc rozumiem doskonale czemu łatwiej zafiltrowac porządną (czy nawet taką sobie) stronę niż flagować strony będące w systemach, których namierzenie to taki pikuś, Pan pikuś :]

Edytowane przez zakręcony

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

zakręcony: SWLe działają wręcz na korzyść Google. Dzięki systemom strona dostaje się na wysokie pozycje, klient widzi korzyści z takiej pozycji i nagle jest to mu zabrane (strona ukarana). Gdzie musi się udać, żeby ponownie mieś tych klientów z wyszukiwarki? ;)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

SWLe działają wręcz na korzyść Google.

Zgadza się

To coś w rodzaju podpowiedzi (a nawet gotowy raport) dla googla, który właściciel strony ma wielkie parcie aby być w topie. Taki właściciel w końcu skorzysta z wszystkich mozliwych metod czyli wykupi w końcu AdWords.

Google nie ma żadnych korzyści w karaniu stron linkujących - włściciel tej strony nie wykupi AdWords

.