arve_lek Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam, Mam pewien problem. Otóż na moim blogu https://seo-z.pl co jakiś czas zamienia mi się zawartość pliku htaccess na domyslny. Nie mam pojęcia dlaczgo tak się dzieje. Nie posiadam żadnego programu do zarządzania plikiem htaccess, bo nie lubię instalwoać nieporzebnych wtyczek. Wolę robić pewne rzeczy ręcznie. Wiem, że to jak wróżenie z kuli, ale może wie ktoś co powoduje mój problem ? Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Waśnie mój plik htaccess został zmieniony. Widzę, że nikt nie potrafi wywróżyć mi z kuli co może być przyczyną... Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Czyli aktualizacje nie mają na to wpływu? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Nie aktualizowałem nic w ostanim czasie, więc to raczej odpada. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 najprostsze i jedyne sensowne rozwiązanie - poproś chłopaków z linuxpl.com o zerknięcie w logi serwera - powiedzą Ci co i w jaki sposób zmienia Ci .htaccess Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo-ninja Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ja też mam na linux konto i nigdy takie coś się nie zdarzyło, a może w cronie masz coś ustawione? Może masz w wp jakąś wtyczkę do backup, która podmienia plik? I tak jak mówi @mcmagik napisz do chłopaków na pewno coś poradzą, albo uniemożliwią edycję pliku, lub coś innego zrobią Rękawice budo-shop.pl | Ogród albamar.pl | Katalog seo-ninja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.