Matif Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam. Mam 3 letnie forum. (n-kasa.pl) Kiedyś na początku trochę pododawałem go do jakichś katalogów. Z niecały rok temu też dodaliśmy do kilkudziesięciu katalogów. Forum pod wieloma frazami jest już dosyć wysoko. Ale wydaje mi się że to raczej zasługa wieku forum. Chcielibyśmy teraz zrobić coś więcej. Zastanawiamy się nad stronami typu "prolink.pl" Co proponujecie ? Ciekawi mnie też czy jest bardzo potrzebna optymalizacja strony w jakiś sposób? Szczerze mówiąć to mało się na tym znam. Ile kosztowałoby poprawienie tej strony...? Nie chodzi mi o konkretne frazy, ale o ogólną pozycję w google... Niedawno miałem na forum pojawił się temat o narkotyku "Dezomorfina - Krokodyl" w ciągu 3 dni na forum tylko pod ten temat weszło ponad 3 tyś osób. Robi wrażenie, dlatego chciałbym aby inne wątki też robiły takie zamieszanie na forum Co polecacie ? Forum King of Avalon - kingofavalon.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Polecamy przeczytać dział dla początkujących, w nim jest całe kompendium wiedzy `jak zacząć`. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matif Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Oczekuję jednak troszkę innej odpowiedzi Forum King of Avalon - kingofavalon.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warfas Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ale odpowiedź megauser-a jest najlepszą odpowiedzią instrukcja bezpieczeństwa pożarowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Zacznij od optymalizacji forum. Z tego co zauważyłem to ani razu nie jest użyty tag h1. Możesz użyć wtyczek SEO do wspomagania procesu optymalizacji. Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freelancerSEO Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 @Matif oczekujesz innej odpowiedzi ? Moim zdaniem odpowiedz megauser jest bardzo przydatna i realna . Pozycjonowanie nie ogranicza się do przeczytania 1 artykułu opisania w jednym wątku jak co gdzie się robi Pozycjonowanie to złożony proces odpowiedzi związane z pozycjonowaniem znajdziesz w dziale co megauser podał , plus kilka e-booków , książek . Odp na twoje drugie pytanie : 1.Ciekawi mnie też czy jest bardzo potrzebna optymalizacja strony w jakiś sposób? Szczerze mówiąc to mało się na tym znam. 2.Ile kosztowałoby poprawienie tej strony...? Nie chodzi mi o konkretne frazy, ale o ogólną pozycję w Google... ad1. Tak optymalizacja www/forum jest bardzo potrzebna. ad2. Koszty są zależne od tego co chcesz dokładnie zrobić - co chcesz "osiągnąć" no i na jakie frazy twoje www/forum ma być widoczne w Googlach. pozdrawiam freelancerSEO Cytat SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 z 'kfiatkuf', to skasuj tę ofertę : "Do sprzedania mamy Linki pozycjonujące na n-kasa.pl!" - dla dobra forum M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja bym zaczął od long taila. Zawsze stronki siedzą już w G. i można je dopalić. Tematy są określone już przez tematy postów - tylko wybrać. Oczywiście dodawanie do seoków+dopalenie, dodawanie automatem+dopalenie. A potem się zobaczy Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 I zobacz na konkurencje chcesz ruch potrzebujesz aktywnych userów i wiele nowych postów oraz nowych i aktywnych tematów. Zacznij dodawać linki gdzie można tylko bez przesady , zacznij od linka w sygnaturce na tym forum ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seosos Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Od optymalizacji, jeśli chcesz aby Twoje działania w kierunku pozycjonowania miały sens i były możliwie najbardziej opłacalne to skrypt musi być przygotowany. Ja sam w ramach "hobby" zabrałem się za optymalizowanie forum dla rzucających palenie papierosów (a co ;p) oparte na myBB . Z mojego prywatnego badania forum myBB jest najlepsze z darmowych pod kątem optymalizacji co nie zmienia faktu, że wymaga wprowadzenia kilku modyfikacji poza wgraniem dostępnych wtyczek. Sensownie mieć do tego celu kogoś kto zna się na PHP oraz HTML/JavaScript. A później pozycjonowanie bez końca Pozycjonowanie stron w Google :: pierwszywgoogle.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bremes Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Jak zaproponował @Leszczu Long Tail będzie najlepszy dla forum. regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matif Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 A czy samo wykupienie linków na powiedzmy prolink za 100zł miesięcznie zdziała dużo? Forum King of Avalon - kingofavalon.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medox Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Jeżeli wykorzystasz już napisane uwagi to sporo zyskasz (czytanie "dla początkujących", optymalizacja). A za 1200 zł na tym forum kupisz pewnie co najmniej 15 niezłych linków na rok(efekt gwarantowany), poszukaj. Jest taki dział "ogłoszenia i zlecenia". Lub wydając te same $ zrobisz własne zaplecze i to wydaje się najlepszym pomysłem. A jak masz wstręt do pracy, ciut dołożysz i kup pozycjonera. https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawapsychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.plInteresuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze i psycholodzy z uprawnieniami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.