qazy Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 na ten moment to porażka, leży sobie i czeka na lepsze czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Licorne AIO has been updated to version 2.12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERD NEW Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Witam jest może ktoś chetny żeby za dobrą opłata przeprowadzić krótkie szkolenie z Licorne AIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 zróbcie bardzo ważne update do. version 2.14, szczegóły na oficjalnym forum, naprawiono sporo uciążliwych błędów, dodano wiele nowych funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 I udało się komuś wykorzystać Licorne AIO do rejestracji kont np. w Wordpress? Mi konta zarejestrował, ale z tego co widzę to ma problem z pobraniem do nich haseł. Nie pasują te, które program sam miał generować, a z poczty nic nie pobiera. Testowałem na skrzynkach o2 i na gmailu, nie ma żadnych reakcji na moje próby uruchomienia aktywacji kont przez e-mail. Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebDreams Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 u mnie jest wszystko w porządku. z której wersji korzystasz? ... SERWERY VPS I DEDYKOWANE p- idealne dla SCRAPEBOX, xRumer i innych softów SEO - kod promocyjny - 20% - PL20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 v2.14 W panelu wczytuje mi tylko część maili (500 z 3500) i nic z nimi nie robi. Nie wiem co jest grane, może od skrzynki zależy. Na czym Ci działa? Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebDreams Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 1.062 używam, nie widzę sensu przesiadać na 2.14 na razie ... SERWERY VPS I DEDYKOWANE p- idealne dla SCRAPEBOX, xRumer i innych softów SEO - kod promocyjny - 20% - PL20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggo Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Jak zadowolenie z używania tego programu ?. Ktoś coś ciekawego może powiedzieć ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goszczu Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Strona na parkingu - ktoś coś o tym wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makauer Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Wydaje się, że wszystko jest OK: https://www.licornesolutions.com/licorne-aio Forum też działa. Obecna wersja 2.15 A w niej m.in. wydłużenie triala do 5 dni, zatem odrobinę więcej czasu na zapoznanie się z programem i przetestowanie jego możliwości. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goszczu Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Chodzi mi o stronę samego produktu: https://licorneaio.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Obecna wersja 2.15 2.16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Video z zakładania profili web.2.0 cena z refa 130 USD za 2 licencje ( mogą pracować nie zależnie). W gratisie ode mnie 5 list + 2 aktualizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananasltd Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Licorne Cosmic - jak to się ma do ZennoPostera? - w ZP nie wszystko jednak da sie zautomatyzować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.