Nikonem Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Kasia. Zwróćcie, proszę, uwagę na przemyślaną aranżację no i rewelacyjnych muzyków! https://www.youtube.com/watch?v=fefu7gdP7f8 A tutaj trochę wcześniejsze nagranie: 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Kasia jest szczególna... Kiedyś przeczytałem komentarz, z którym się w pełni identyfikuję: Nie tańczy. Nie skacze. Nawet nie ma fryzury. Śpiewa. Wystarczy. ................................................ a teraz bez zbędnych komentarzy... <prywata> i coś specjalnego dla... Ty już wiesz, dla kogo </prywata> 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 No to jak Kasia została wywołana do tablicy, dodam od siebie Genialny kawałek, genialny tekst: a tutaj w genialnej aranżacji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Wielka dama a może po prostu dama https://youtu.be/XvIcoRG28_0 e: P.S. Edytowane 18 Listopada 2012 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 hmmm... a mnie Kasia właśnie nastroiła bardzo lirycznie... i bardzo po polsku... i tak idąc za ciosem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 No i oczywiście nie można zapomnieć o... ...ale najpierw historia: sponsorowaliśmy ich trasę koncertową po PL... Na zakończenie trasy dali we Wrocławiu zamknięty koncert dla małego grona. Nic szczególnego, gdyby nie taki fajny moment, kiedy w trakcie właśnie tej piosenki podnieśliśmy zapalone zapalniczki na zaciemnionej widowni... no i jak zamknięty był to koncert? Jasiek B. podszedł do mnie, grając bez przerwy lewą rączką, prawą zaś wyjął fajkę z kieszeni i odpalił sobie od mojej zapalniczki... No i tak mi się Wrocław mile kojarzy z tym kawałkiem a tutaj mam za dużo historii, ale tak osobistych, że się nie podzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 no a skoro już jestem przy moich lirycznych retrospekcjach, to pozwolę sobie uciec od polskich inspiracji i powrócę do mojego ubóstwianego Rogera Watersa... polecam płytę od początku do końca, bo to jest cała historia, a tytuły są powiązane z godzinami "wycieczki", która ma niesamowity wpływ na moje życie... wciąż czekam na tę autostopowiczkę https://www.youtube.com/watch?v=OBgzpKDUG-A a na koniec dzisiejszej włóczęgi po moich emocjach chciałbym wszystkim moim Aniołom zadedykować piosenkę, o którą tak często prosiłyście... i już dzisiaj nie przynudzam... jutro coś z życiem na rozpoczęcie tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jak z życiem, to tylko HIT na klasę powoli światową, bo europejską już jest, jaki niewielki zakres słów, jest potrzebny by zdobyć kobiece serca cholera, a ja zawsze wino, kino, i o gwiazdach na niebie.. Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 No to w końcu się doczekaliśmy. Nadchodzi Celebration Day. Od dzisiaj w sklepach Poniżej przedsmak tego, co nas czeka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 hmmm... a mówiłem kiedyś, że pojawią się też "majteczki w kropeczki".... cóż: De gustibus non est disputandum no to może dzisiaj troszkę przygasimy światło, zapalimy świecę i... wpuścimy trochę mroku... Black Sabbath jest w tym mistrzem... a tutaj mamy koncert z Dio... polecam. swoją drogą Dio ma odlecianą bluzeczkę , a Tony zachwyca swoją klimatyczną gitarką od pierwszej do ostatniej sekundy koncertu... no i żeby część z Was nie czuła się zamęczona tak ciężkimi riffami, to coś z zupełnie innej półki: Peter Gabriel https://www.youtube.com/watch?v=V3T9ZSFFaVs 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) a ja polecam 4 w 1 Edytowane 19 Listopada 2012 przez MaxPan 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 No to w końcu się doczekaliśmy. Nadchodzi Celebration Day. Od dzisiaj w sklepach Na nogach jestem dziś od 4:00 ale dopiero po wysłuchaniu tego kawałka krew we mnie zaczęła konkretnie zasuwać! Ależ aranżacja chyba najlepsza jaką słyszałem! Wysłuchałem na smartfonie z dość dobrymi słuchawkami (tuż przed Sieradzem) i pewien jestem, że chętnie pozbędę się odrobiny kasy by mieć tę płytę. Ciekaw jestem czy jest box cd + dvd? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Box: 2 x CD + 2 x DVD Świetna jakość, więc warto te parę złociszy na to wydać (cena polska na allegro po 80 zł). Ale kopa daje jak nic i zaryzykuję stwierdzenie, że Zeppelini są jak wino, im starsi, tym lepsi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Właśnie wróciłem z koncertu, no i oczywiście muszę się z Wami podzielić małą próbką tego co Joshua Redman wyczyniał na saksofonie i klarnecie... Chciałem jednocześnie skorzystać z możliwości podziękowania serdecznemu Przyjacielowi - Bogusiowi Dziekańskiemu - za jego całokształt pracy wkładanej w krzewienie jazzu w Gorzowie: przede wszystkim wśród młodzieży (w ramach Małej Akademii Jazzu) Zatem na dobranoc kilka taktów projektu James Farm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Coś na co trafiłem przypadkiem i nie mogę przestać słuchać, muzyka na bogato: I zespół którego mi jest żal. Żal, bo ginie w otchłani komercyjnego chłamu a jest klasą światową: 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi