początkujący Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ja do autka lubię czasami albo oczywiście w przerwach między ostrym trashem... a teraz coś specjalnie na pierwszego kwietnia: a jakby ktoś miał wątpliwości, to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Święta, więc może klimatycznie? "Et Si Tu N'existais" ("Jeśli nie istniałabyś"), w dwóch wersjach- i .P.S. Życzę Wam wszystkim sympatycznych Świąt, nie przejadajcie się Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Początkujący gdzieś sobie poszedł, zostawił swój temat. Pomyślałem sobie, że coś dziś wrzucę ale tak, żeby nie było Wam za łatwo !!! Był Preisner już? Nie? W sam raz na noc. Muza jest z filmu Kieślowskiego (to taki reżyser był, Polak którego filmy oglądało całkiem sporo ludzi poza Polską) ale obraz już nie. Dziś zobaczyłem go po raz pierwszy, spodobał mi się. Dobrej nocy. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 tak po pierwszej imprezce długiego weekendu Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacjencja Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mało jest bogiń, ale jak już się znajdą to przyjemność podwójna Ale tak na prawdę to i tylko Paco A tu elektrycznie . Jego wykonanie Canon Rock jest nieprawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 , Kasi Modlitwa i . Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Minęło już 10 lat? , z BBCi tegoż oryginała. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 To może ja kogoś zaskoczę: Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 no to i ja jak na "dresa" przystało https://www.youtube.com/watch?v=zE-rD8vcY4U miłej soboty Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margrabia Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 (edytowane) I love You Edytowane 30 Czerwca 2012 przez Margrabia Old School zawsze żywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ja mam kilku bogów. https://www.youtube.com/watch?v=gFecpwdkS_8 https://www.youtube.com/watch?v=hjZXUyvFQDA https://www.youtube.com/watch?v=BNUEhLavV2k Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margrabia Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Jedynym Bogiem jest James Brown Old School zawsze żywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja mam kilku bogów. Dzięki za Metallicę. Pierwszy raz słuchałem ich w 1986, minęło trochę czasu... Może coś dorzucę? Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tler Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Zabrakło tutaj Sinatry: A z gitarowych dodam Burzum (black metal): Dodałbym jeszcze skład Paktofonika do "spisu bogów". Taka ciekawostka: słuchanie różnych gatunków wspomaga kreatywność. Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl Nowe szablony w Templatemonster: link Tani hosting: Hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi