Nikonem Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 23 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2025 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2025 Gdy Cover jest pozytywnym cieniem dla oryginału. Ja potrzebowałem chwili, by zrozumieć, publiczność na żywo odgadła od razu: Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Propozycje youtuba mogą być zaskakujące nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Pogo jest Bogiem 1 Oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 1 minutę temu, behawiorysa napisał(a): Pogo jest Bogiem No, jak dostałem kiedyś łokciem w mostek we wrocławskim Madnessie, to pamiętam do dzisiaj nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Bóg jest wieczny. Będziesz pamiętać nawet na starość, paląc fajkę na starym fotelu przed nowym telewizorem Oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 3 godziny temu, Trotyl napisał(a): Propozycje youtuba mogą być zaskakujące Ostrożnie, część tych chłopaków może być dyrektorami wielkich fabryk lub kluczowymi politykami (patrz Pies-Kora-Terlecki). 3 godziny temu, Trotyl napisał(a): jak dostałem kiedyś Czasami jest się w różnym stanie upojenia Muzą i ciężko się zgrać Kiedyś w Warszawie widziałem jak takie chłopaki dostawały pałami od milicjantów. Ci mieli tak wielką wprawę, że chłopcy nie dotykali chodnika. Muza, ze Szwecji. Poznałem w chorobie 3 lata temu, jestem wiernym słuchaczem, obserwatorem, fanem. Performerka, Driada, piękna Boska Istota https://pl.wikipedia.org/wiki/Anna_von_Hausswolff Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 29 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2025 13 godzin temu, Nikonem napisał(a): Poznałem w chorobie 3 lata temu Na co chorujesz? Oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 29 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2025 20 godzin temu, Nikonem napisał(a): Kiedyś w Warszawie widziałem jak takie chłopaki dostawały pałami od milicjantów. Ta scena nie powstała przypadkowo: Youtbe chyba mnie sprofilował jako punka No cóż, wiosna idzie, krew się w człowieku gotuje... 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 30 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2025 21 godzin temu, behawiorysa napisał(a): Na co chorujesz? Na zbyt duże przywiązanie do życia? Serio to miałem problem z kręgosłupem. Po miesięcznej kuracji było i jest okej. 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 30 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2025 1 godzinę temu, Nikonem napisał(a): Po miesięcznej kuracji było i jest okej No to się ciesz. I zapomnij Bo choroby nie doświadczyłeś. Korzystaj ile się da. Oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 30 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2025 Godzinę temu, behawiorysa napisał(a): Bo choroby nie doświadczyłeś. "Choroba jest zaburzeniem funkcji lub uszkodzeniu struktury organizmu. O zaistnieniu choroby mówi się, gdy działanie czynnika chorobotwórczego wywołuje niepożądane objawy, różniące się od czynności zdrowego organizmu." Masz jakąś bardziej rozbudowaną czy też inną definicję choroby? Np. dla mnie miesięczne problemy z kręgosłupem podpadają pod tę definciję. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 31 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 To nie jest dla mnie bogini ale dla kogoś może być Przepraszam Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behawiorysa Opublikowano 31 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 (edytowane) Przepraszam, ale muszę to powiedzieć. Dziewczyna ładna, ale to wszystko niestety. Na szczęście jej nie znam, bo bym tego nie napisał. Brzmi jak tysiące innych, na kastingach do jednego ze znanych programów. Z tymże one nigdy nie przechodzą do kolejnego etapu No i w sumie ładniejsze piosenki tworzę w minutę za pomocą syntezatora z automatu Przechodząc w SEO - więcej zrobisz za pomocą mądrego oprogramowania. Są programy które w minutę robią o wiele lepsze i ładniejsze brzmienia. Edytowane 31 Marca 2025 przez behawiorysa Oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi