Skocz do zawartości

Stowarzyszenie PiO

Vexatus

Rekomendowane odpowiedzi

No i się zaczęło...

Stowarzyszenie PiO

Bardzo mnie ciekawi jak to będzie wyglądać w praktyce...

Cytat
Usunięcie ze świadomości starych mitów oraz neutralizacje osób szerzących mity bądź informacje nieprawdziwe

Ciekawe co na to Policja? :) Sugeruję to poprawić, bo brzmi conajmniej dwuznacznie... ;)

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Były i obecny Viper chyba nie jest osoba co by skonsolidowała obok siebie polskie SEO ( przynajmniej te osoby z "starego" PIO z którymi ja się kontaktuje, nie kojarzą owego użytkownika) , nie czaruj my się. Na miejscu Michała zabroniłem by jemu używać nazwę stowarzyszenie PIO. Bo do PIO to "stowarzyszenie" będzie miało tyle ze udzielając się tu, z rożnym sukcesem.

PIO to prywatna własność, bręd do którego byly i obecny Viper niema żadnego odniesienia.

MaxPan napisał(a):
Na miejscu Michała zabroniłem by jemu używać nazwę stowarzyszenie PIO. (...) PIO to prywatna własność, bręd do którego byli i obecny Viper niema żadnego odniesienia.

Teraz mu to mówisz jak już chłopak domenę kupił ;) Teraz tam trzeba będzie precla postawić (albo katalog) :D

Cytat
My Dwoje mamy dość firm i wolnych strzelców psujących rynek......

Stworzenie jednego systemu wycen (na zasadzie licytacji zleceń) dzięki któremu zwalczymy nieuczciwą konkurencję - więcej wkrótce)........

och ta paskudna demokracja...

Cytat
Na miejscu Michała zabroniłem by jemu używać nazwę stowarzyszenie PIO.

nie moze, pio moze oznaczac wszystko, a samo slowo pio nie jest zastrzezone

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Cytat
Stowarzyszenie PiO - Właśnie Powstaje - Przyłącz się!
  Cytat
Uosobienie branży SEO

taka stopkę ma, ale nie zdaje sobie sprawy ze , ze PIO to czyjaś własność i niema prawa ( raczej moralnego) porostu wykorzystać to w taki sposób

Myślę ze stowarzyszenie byłego Vipera134 było by jak najbardziej odpowiednim hasłem tego czegoś.

pandha mówię tu raczej o moralnym prawie, bo zawsze można powiedzie ze to wyznawcy ojca Pio, wznoszą do niego modlitwy o serpy, zbanowanie konkurencji, a do forum.optymalizacja.com to niema żadnego odniesienia, ale pzreciez każdy wie o co chodzi

Cytat
My Dwoje mamy dość firm i wolnych strzelców psujących rynek.....

Nie wiem, ludzie mają jakiej kompleksy na punkcie freelancerów?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności