sq- Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 no i teraz jak Kava wstanie to nam wrzuci fotki na sniadanie https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam i o impresske pytam:) jak było i czemu tak krótko?? I gdzie te zdjęcia?? Pzdr. "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 tyle, ze kava wstaje po poludniu (a ja juz 5ty dzień mam gorączke i nic nie skutkuje...) Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 ja 4 tydzien kaszle - to chyba Normanosku jakies cholerne grypy zmutowane, na ktore lekarstwa w stylu "Amoxiciklinum" nie za bardzo chca pomoc po drodze w tych 4 tygodniach mialem angine i przeziebienie. no po prostu rozkosz https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Przed momentem wstalem, fajnie bylo, reprezentacje Krakowa musila wracac dosyc wczesnie do domu bo o 22-giej ale i tak zdazylismy sie nagadc Pod koniec robilo sie juz niebezpiecznie bo obok byla jeszcze jakby impreza kobieca ale dziewczyny tak duzo palily ze zaczynalo sie konczyc powietrze czekamy na fotki Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Przed momentem wstalem Przed momentem dojechałem do domu. A krótko nie było, bo skończyło się po północy. Było Dzięki za spotkanie. ZDJĘCIA [6 MB] Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Takie spotkanka to fajna sprawa. Szkoda, że ludzie mają do siebie daleko (albo też że transport jest tak niedoskonały). Było miło. A teraz trzeba wypić reddsa. generator MD5 aktualna pogoda anagramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Rafal, o co chodzi w 2. ostatnich fotkach? https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 To jest chyba kaloryfer tam gdzie mieszkali stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 To jest tajna seo-maszyna ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 To materiał na stronę z tajnymi seomaszynami generator MD5 aktualna pogoda anagramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 To jest tajna seo-maszyna ;-) Schemat tajnej seo-maszyny masz na zdjęciu S2010009.JPG w dolnym prawym rogu. Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Plum! https://kava.punio.eu.org/seo-mityng/ Rafal, moge dorzucic Twoje foty? Bedzie latwiej przegladac. La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Tak. Możesz je pomniejszyć, a jak ktoś będzie chciał oryginalne to sobie ściągnie mój plik .zip Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 voila czy to "wynalaziuje" to powiedziałam ja?? La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.