Skocz do zawartości

wdrozenie grafiki zamowienia na co zwrocic uwage

Blanko85
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam własnie firmy która zrobi mi grafike do sklepu internetowgo i wdrozy go i mam problem bo dostaje oferty z pytaniem ile podstron ma miec sklep i .. nie jestem w stanie tego napisac bo niewiem nie znam sie nigdy sie tym nie zajmowalem..zakladajac ze bedize w sklepie 20 rodzajów typow produków to juz 20 podston? do tego inne jak koszyk zamówien, o mnie, platnosci, wysylke,pytania, ect to sie nazbiera ze 40 podston.. to ile mam podac w zamowieniu? Dla przykladu zapytam ile podston maja te sklepy?

https://www.czasnabuty.pl/

https://bucikowo.pl/

Nastepne pytanie ile kosztowało by same wdrozenie sklepu clik-shop bo poki co nikt nie oferuje projektu z wdrozenie.. I na czym te wdrozenie polega dokladniej.. udostepniam firmie wejscie jako admin do sklepu do panelu administracyjnego i on to wszystko wgrywa?

Generalnie chodzi o ilość podstron, która wymaga napisania innego kodu aniżeli ten od strony głównej(np. karta produktu, kategoria, koszyk itp.), a jeśli chodzi o koszta to już indywidualnie musisz się dowiadywać.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Skupiłbym się na projekcie dla 3 stron:

- strona główna

- kategoria/podkategoria

- karta produktowa

- inne strony / content np regulaminy, formularze kontaktu, promocje ...

Strony typu : wyniki wyszukiwania - projektuje się jak dla kategorii/podkategorii

Do tego dobrać optymalizację już na etapie pozycjonowania (na moim blogu masz o sklepach internetowych i to można wziąć pod uwagę już na etapie projektu).

Blog seo.zgred.pl inclick przestał istnieć, test linka ze stopki caprea.com.pl - zobaczymy co wyjdzie, Lencia.pl

• 2 tygodnie później...