Łukasz Mikuć Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam! Jestem fotografem ślubnym i chciałbym przedstawić Wam moją stronę firmową: www.lukaszmikuc.pl Strona oparta jest na temacie Wordpress'a. Będę wdzięczny za wszelkie rady i wskazówki odnośnie strony pod względem SEO. Pozdrawiam serdecznie! fotografia ślubna, zdjęcia ślubne, fotograf ślubny - FOTOKREATYWNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
purzyk Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 BitDefender 2011 Ta strona została zablokowana przez Antywirusową Ochronę Czasu Rzeczywistego BitDefender! Strona WWW zablokowana przez BitDefender zawiera obiekty które są, lub mogą być zainfekowane przez wirusa. Twój system NIE został zainfekowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Mikuć Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 wow, a co to oznacza - wirus na mej stronie? u mnie działa w porządku, używam obecnie Avasta. Jak to mogę sprawdzić dokładnie? Help! fotografia ślubna, zdjęcia ślubne, fotograf ślubny - FOTOKREATYWNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 dramat: a gdzie treść dzięki ktorej będzie mozna cokolwiek pozycjonować ? Skorka do wymiany bo masz cloaking: text-indent: -999em; i to jeszcze zastosowane na linkach #site-title Ta strona narusza wytyczne gugla ... do wymiany. ale fotki fajne Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Mikuć Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgred, dzięki serdecznie za opinię. Co do treści - strona w głównej mierze opiera się na zdjęciach. Tekstu trochę jest w dziale "Oferta" no i w "Co nowego" na zasadzie blogu. Niestety nie rozumiem, co znaczy: text-indent: -999em; i to jeszcze zastosowane na linkach #site-title i byłbym bardzo wdzięczny, gdybyś mógł mi to wyjaśnić. Pozdrawiam! fotografia ślubna, zdjęcia ślubne, fotograf ślubny - FOTOKREATYWNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 text-indent służy do wykonania wcięcia (coś jak akapit) - tylko że tutaj kilak razy to wcięcie wyłazi poza ekran widoczny - a to oznacza, że użytkownikowi podstawiasz jeden a ekran a wyszukiwarka widzi też tez poza marginesami... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Mikuć Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dzięki raz jeszcze za wyjaśnienie. Doczytałem też trochę w necie o "tym" text-indent: -999em; Muszę zatem skontaktować się z autorem skórki i jakoś to zlikwidować... Póki co, zrobiłem "testa" i wywaliłem tymczasowo ten zapis ze style.css, to w miejscu logo pojawił się link o treści tytułu strony. Pytanie jeszcze co z rzekomym wirusem, o którym pisał 'purzyk'... P.S. Dzięki 'zgred' za zwrócenie uwagi, bo nieświadomy tego, mógłby mnie filtr google zapewne czekać... fotografia ślubna, zdjęcia ślubne, fotograf ślubny - FOTOKREATYWNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
purzyk Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Nie wiem czy jest vir czy go nie ma :)natomist moj program mi nie pozwala strony obejrzec.. dodaj do webmaster google i tam jest opcja sprawdzenia strony pod katem virusow i ponownej weryfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Mikuć Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Google Webmaster Tools podaje: "Nie wykryliśmy żadnego złośliwego oprogramowania w tej witrynie." Sprawdzałem też tutaj: https://sitecheck.sucuri.net/scanner/ i wykazuje, że jest ok. fotografia ślubna, zdjęcia ślubne, fotograf ślubny - FOTOKREATYWNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elToreador Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 fajne zdjęcia Najlepsze noclegi w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webmax Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ze strony: https://www.lukaszmikuc.pl/fotoblog/ <h1 id="site-title" class="clearfix"> <a href="https://www.lukaszmikuc.pl/" title="Fotografia Ślubna" rel="home" style="height: 100px"> Fotografia Ślubna <span id="site-description">FotoKreatywnie – zdjęcia ślubne dla wymagających</span> </a> </h1> <h1 class="section-heading"><a href="https://www.lukaszmikuc.pl/" title="Fotografia Ślubna" rel="home">Main menu</a></h1> Umieszcza się ino jedno <h1> na stronie Ogólnie od graficznej strony jest bardzo dobrze. Prosto dla nowego użytkownika i estetycznie jak powinno być. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATP75 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zdjęcia bardzo ładne. Strona genialnie się prezentuje w rozdzielczości full HD - ciekawie rozwiązane skalowanie obrazków dla dużych rozdzielczości. Brawo - nic dodać, nic ująć. Baza zdjęć z fotoradarów - Sprawdź szybko i za darmo, czy fotoradar Cię złapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qwerty123 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 zdjęcia bardzo fajne, układ strony i kolorystyka tez, wszystko schludne i czytelne, niedługo będę szukał fotografa na swoje wesele więc może jakiś rabat do użytkowników PiO:D ? ....... Usługi szklarskie Wołomin - montaż szkła lakierowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Wreszcie strona o fotografii ślubnej z właściwymi zdjęciami Część uwag masz powyżej a ja dodam- stronka odważna, interesująca, bardzo indywidualna Popraw rozmiary zdjęć w portfolio, powinny być wszystkie jednakowej wielkości. Troszkę się interesuje fotografią, Twoje zdjęcia są pomysłowe i dobrze wykonane. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Strona prezentuje się bardzo dobrze. Styl w jakim wykonujesz zdjęcia też godny uwagi boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.