Skocz do zawartości

Goldenline sprzedany

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

Tyle tylko, że GL jest multibranżowe :)

Ciekawe jak się serwis rozwinie - ich support był miałki jak cholera. Dopiero jak podbijałem do kogoś kto ma publiczny profil, a pracuje w ich zarządzaniu to udało mi się coś wskórać. Wystarczy popatrzeć na dział Pozycjonowanie Stron WWW czy jak mu tam, gdzie Pan Jacek trzyma żelazną rękę, od czasu do czasu wpadając i mówiąc "nie postawię na dodatkowego moda bo nie" :D Do tego randomowo dodający się znajomi. Dopiero po pół roku zorientowałem się, że mam gościa w znajomych, chociaż nigdy żeśmy się nie zapraszali ;) Programiści wypuszczali też dosyć wybrakowany produkt - przez około tydzień miałem problem z wyświetlaniem portalu na Operze/FF, jak się okazało nie tylko ja. Dopiero za jakiś czas wszystko zniknęło, z dopiskiem "ale o co chodzi?".

Wierzę, że się im dobrze będzie działo, bo to dla Adultów dobre miejsce do dyskusji i szukania nowych kontaktów ;) Pomijając kilka niepotrzebnych grup gdzie siedzą tylko i wyłącznie Trole to jestem wdzięczny za to, że ktoś kiedyś coś takiego zrobił :)

Glut swój okres świetności już dawno ma za sobą więc na zdrowy rozsądek to najwyższy czas na takie posunięcia.

A Ty Misiek skąd masz takie informacje ? W/g mojego rozeznania dopiero niedawno zaczeli łoić większą kasę bo na to wskazuje wysyp reklam w ilości jakiej kiedyś nie było ...

Dokładnie. Wiem to od samej góry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności