warol Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Przed chwilą dostałem coś takiego. Co o tym sądzicie "...Chciałbym tylko podziękowac Cię za super blog *****.blogspot.com. Przeczytałem post "*****", i spędziłem na twoim blogu jeszcze godzinę z przyjemno¶ci± Piszesz dobre, ciekawo i łatwo do czytania. Bardzo ładny jest post "****". Generalnie pracuję w firmie Jooble, wyszukiwarce ofert pracy na całym ¶wiecie. Moim zadaniem jest przekonanie blogerów o umieszczenie linków do naszej strony. Kocham swoj± pracę, mamy przyjazny zespół i dobre kierownictwo, ale niestety nie mam pojęcia jak przekonać bloggera umie¶cić do nas link, obawiam się, mogę zostać wyrzucony za to z pracy I teraz, zamiast wysyłania mailów do tysięcy różnych blogów, czytam twój. Szczerze mówi±c, nie jestem bardzo pewien, że link do naszej strony w Polsce jooble.com.pl, będzie odpowiednia do twego bloga, ale je¶li jest to możliwe, masz ode mnie ogromne PODZIĘKOWANIA! Strona jest naprawdę super, bardzo pomaga w wyszukiwaniu pracy. Życzę miłego dnia i dobry nastrój! Jeszcze raz dziękuję za fajny blog. Pisz więcej....." Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 "w ch... cięcie też zajęcie" - powiem tyle. Nie ma ludzi kochających swoją pracę, a mail taki jak Ty dostałeś wysłany został w masowej ilości. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dobry bajerów pół sukcesu Drugie pół, jak ktoś go łyknie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Jak napiszę Ci coś podobnego, to umieścisz i moje linki? Ja lubie swoich Klientów, ale jak nie wypozycjonuję ich, to stracę środki na zycie i nie będe mógł już wspomagać chłopaków co mnie czasem proszą o kilka groszy na wino. To jak? - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Żebranie o linka stało się już rzeczywistością Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 (...) obawiam się, mogę zostać wyrzucony za to z pracy (..) (...) Strona jest naprawdę super, bardzo pomaga w wyszukiwaniu pracy. (...) Miejmy nadzieję, że sobie jakoś poradzi Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 ale jak mu nie dać linka na świeta, ale w zasadzie to rusek więc mają je trochę pózniej Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszak Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Niezła wazelinka Jak zrobić cydr z jabłek? Przepisy na nalewki domowe smaczne i zdrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Też dostałem... To jakaś masowa akcja. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Nie ma ludzi kochających swoją pracę Są, np ja, więc nie generalizuj Ogłoszenie trochę głupawe, ale sama idea zdobywania linków w ten sposób już nie koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koobe Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Pozycjonowanie "na litość" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik_waw_pl Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 czyli może dajmy wszystkim "na litość" z okazji Świąt Wczasy Egipt, Urlop w Turcji Imieniny obchodzą..... - złóż Życzenia imieninowe Przygotuje unikalne teksty turystyczne, kontakt - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Probity Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 To nie mógł wysłać maila do Google? O TOP 1 albo przynajmniej TOP 3 na frazę "praca". Profesjonalne katalogowanie stron + baza precli i katalogów. Polecam Katalog PR4 A ten Miejski katalog stron jest inny niż wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 A myślałem, że widziałem już wszystko... Sklep VEX Media - może kiedyś... Katalog DBD Studio - nieśmiała reaktywacja. Online-24.pl - w przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elToreador Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 tekst jak z jakiegoś translatora Moim zadaniem jest przekonanie blogerów o umieszczenie linków do naszej strony.ale niestety nie mam pojęcia jak przekonać bloggera umiecić do nas link, obawiam się, mogę zostać wyrzucony za to z pracy No to super..... Najlepsze noclegi w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.