Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjmują nie wiem ile dla Was jest dużo ale za domenę bez ruchu z filtrem dali 62zł na miesiąc wiec nie jest źle a ostatnio przeprowadzili ponowną indeksację i stwierdzili, że jest lepsza i podnieśli stawkę :)

Teraz rozumie Pan, że nic Pan nie rozumiał.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No ja własnie mam raczej pofiltrowane stronki. Ale mają PR, jedna nawet PR4, ale ruch na poziomie 5-10uu dzinenie, nie mam co z tym zrobić, a słyszłem, ze w profilnku problemy z płatnościami. Jednak w seopilocie co jak co, ale kasa jest na drugi dzień :)

Jak widać "teoretycznie" nie można mieć w prolinku katalogów

Wymagania:

• Minimum 150 linków przychodzących lub Page Rank o wartości minimum 1
  • Jakościowe treści (precli nie akceptujemy)
  • Serwis nie może być katalogiem (seokatalog lub inna platforma)
  • Ponad 5 linków wychodzących, spam w stopce.

..... a w praktyce ?

Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy.

• 2 tygodnie później...

Wydaje mi się, że kryteria są całkiem inne w giełdzie i "wykupie". Serwis, który miesiąc temu nie przeszedł weryfikacji moderatora w "wykupie", dzisiaj przeszedł (żadnych zmian jeśli chodzi o site, linki, PR) weryfikację moderatora w giełdzie.

Jedyna rzecz, która mnie zastanawia to w google site jest na poziomie XXX stron od dłuższego czasu a w seopilocie zostało zaindeksowanych zaledwie 8 podstron na których można sprzedawać linki.

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

Chyba faktycznie trzeba napisać do supportu bo u mnie także występuje błąd max. ilości linków oraz dziwne indeksowanie stron - chociaż to wersja beta więc pewnie jakieś inne błędy też się znajdą. Zapowiada się duża konkurencja dla prolinka.

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności