Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@Ptaq Potwierdzam. Nie tędy droga panowie! Juz wcześniej stron było tak mało, że w trybie ręcznym nie było możliwości tematycznego doboru linków. Teraz jest jeszcze gorzej, ciężko znaleźć jakikolwiek dokument z wysokim PageRankiem. Polecam amnestię dla stron, które zostały odrzucone mniej niż 3 miesiące temu i większą tolerancję dla serwisów z dobrymi wskaźnikami SEO.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czemu nie warto? Bo cię nie zaakceptowali? ^_^ Support odpowiada w przeciągu kilku godzin, czasem w mniej niż godzinę, ja na stawki nie narzekam i z pewnością lepiej zarabiam, niż niegdyś w prolinku... ;) A i znam osoby, którym zaakceptowano ostatnio strony z przyzwoitą propozycją. Więc nie wiem, czemu nie warto spróbować "się dodać" :P

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

U mnie średnia za stronę 300 więc też nie narzekam. Na 6 dodanych została odrzucona tylko 1 ( w sumie nie wiem dlaczego, no ale niech będzie :))

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Obserwuję wahania stawek na grupie 105 stron. Ogólna stawka spadła w przeciągu pół roku o -75%.

Dla zobrazowania:

Strony pół roku temu zarabiały: 1000 zł

Obecnie: 250 zł

Jak dla mnie "było fajnie, ale się skończyło" ;)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Cały czas porównujecie z pierwszymi stawkami zaoferowanymi przez seopilot. Ok, w stosunku do nich spadło. Ale czy te nowe-gorsze stawki i tak nie są lepsze od tego, co możemy zdobyć u konkurencji? :P Każdy wyzywa, że spada, że gorzej, ale i tak każdy zostaje tutaj :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Namówiony przez znajomego uruchomiłem seopilota na mojej stronie z PR=6 wiele tysięcy podstron.

Mam na tej stronie 15 linków wychodzących. Seopilot mnie zaindexował, zaakceptował i zaproponował stawkę 340zł.

Myślę sobie OK, niech będzie. Na drugi dzień powstawiał linki na podstronach, patrze w jego baze 200 linków, po kilku godzinach 600 linków.

600 linków za 340zł? Czy to żart? A pewnie jakbym tego nie wyłączył to wstawiłby parę tysięcy linków, już sobie wyobrażam jak na takie coś patrzy algorytm google :D

Seopilot wykupuje miejsce linkowe na każdej podstronie. Nie gadaj, że rejestrując się i zapisując nie wiedziałeś o tym. Na jednej podstronie daje maksymalnie trzy linki nierotacyjne. Jeśli masz tych podstron milion, będzie miał prawo do wstawienia trzech milionów linków.

Czy ja wiem mi przyjeli chociaż dawno to było na samym początku i nawet jest kategoria katalogi to chyba dalej przyjmują.

A tutaj coś tak dla informacji dla tych co prowadzą blogi na Wordpress.

Masz bloga zarabiaj na nim jest tylko jeden warunek page rank min. 1.

Oczywiście przyjmują nie tylko blogi, a wszystko oparte na Wordpress.

468x60.gif

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności