Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A seopilot dalej swoje. Nawet nie wspominają że faktycznie propozycja była 250 za fraze choć nie osiągneła top 10. I dlatego przeszedłem na tryb ręczny.

I zero odpowiedzi jednym słowem wracam na tryb ręczny bo znów można stanąć przed faktem że nowy zaproponowany budżet to 250 zł lub więcej za frazę jak promocja się skończy. I trzeba będzie skasować linki i od nowa budować.

A automat jak zwykle zaczął pakować na jakieś costam.costam.com.pl lub inne takie jak masa efryzjerów

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

żle mnie zrozumiałeś bez php

<?php

?>

Wkleiłem bez PHP i dalej to samo - zostaje tylko tło.

To może po kolei opiszę co zrobiłem, chociaż instrukcja wydaje się zrozumiała;

Skopiowałem folder, który otrzymałem do głównego katalogu serwisu - tam gdzie foldery administrator, cache, components, images, includes, language... templates itd

Następne klikam na katalog - Pliki - Zmień atrybuty - wpisuję 777

To samo z plikiem w katalogu - SeoPilotClient.php - wpisuję 666

pamięć podręczną mam wyłączoną - to jest chyba te cache - a nawet jeśli ją włączę to mam czas przechowywania nastawiony na 15 min - i czy włączę czy wyłącze to nic się nie dzieje.

Dalej jest jak pisałem wcześniej.

Może gdzieś robie błędy, może coś jeszcze muszę przestawić. Mogłby mi na to pytanie odpowiedzieć ktoś z SeoPilota? Wybaczcie ale podawać dane i hasło do serwera i panelu to trochę tak jak podać komuś pin do swojej karty.

define('SEOPILOT_USER', 'fbcfc7b4d628cdfwgfdg6444bffd738fe')

sprawdź czy zgadzają sie numery w kodzie, pliku, i katalogu.

jeśli jest okej nie potrafie nic więcej powiedzieć nie widząc pliku z wstawionym kodem

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Spróbuj tak, powinno zadziałać:

<?PHP

define('SEOPILOT_USER', '038a7fdd0cf3af4a355f3c97ce665524');

require_once(SEOPILOT_USER.'/SeoPilotClient.php');

$o['charset'] = 'utf-8';//kodowanie strony

$seopilot = new SeoPilotClient($o);

unset($o);

echo $seopilot->build_links();

?>

Jeśli nie zadziała, to pozostają Ci juz tylko "specjaliści Seopilot" :D

@tubir

Ze względu na specyfikę niektórych serwisów instalacja kodu może być utrudniona. Niestety nie możemy nic więcej poradzić ponad to co jest w instrukcji, i co poradzili inni użytkwnicy, nie mając wglądu do plików Pana strony internetowej.

@Pion

W przypadku Wordpressa raczej niema znaczenia czy edytuje pliki w panelu czy z ftp. Strony, które dodawałem do SeoPilota zawsze były edytowane z poziomu panelu użytkownika i zawsze wszystko działało.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Siemanko, mam takie pytanko ile back linków oraz jaki page rank ma najgorsza strona, którą dodaliście do SeoPilota?:)

Zapalony budowlaniec z zamiłowania, wykształcenia i zawodu. Właściciel portali:
Statyka.info - Strefa nauki dla studentów zawiera bazę projektów i poradników, która zawiera między innymi materiały opisujące takie schematy jak BELKA i RAMA.
ForumBud.pl - Polskie Forum Budowlane, wszystko od i dla budowlańców od dróg po domy.

Dwa dni temu podpiąłem pod system jeden z moich blogów jako pozycjoner, linki kupowałem z automatu. Takie pytanie do twórców. Po co dodając stronę wybiera się jej kategorię, skoro linki kupione z automatu lądują gdzie popadnie?

Do tego dzisiaj dostałem maila z GWT o nie naturalnych linkach...

Zrobiłem coś nie tak, czy wasz system jest tak słabo zabezpieczony?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności