Skocz do zawartości

Prywatna lista Presell Page - płatna

SEOsklep24.pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym zaczerpnąć Waszej opinii otóż od dłuższego już czasu analizuję i przeszukuję internet w sprawie zamkniętej/prywatnej listy presell page. Korzystałem z kilku ofert osób, które się na forum ogłaszają i postanowiłem sam coś takiego stworzyć.

Jak każdy wie wiąże się to z dosyć sporymi kosztami otóż: domeny z historią + hosting + unikalna grafika itp...

Chciałbym zapytać co sądzicie o tym i czy warto w takie coś zainwestować? Otóż w skrócie napiszę:

- 100 różnych domen z historią

- 100 różnych IP, różnej klasy

- na każdej domenie 1 presell page z unikatową grafiką

- w każdym artykule maksymalnie 3 linki

----------------

W ofercie również np 1-2 teksty 1500-2000 znaków ( unikalne lub synonimy ).

oraz wiele innych.

Wiem, że na forum jest kilka osób, które mają takie coś ;) Lecz pytam co Wy sądzicie? Oczywiście na wszystko wystawiane f.vat, ponieważ sprzedaż prowadzi firma.

Prosiłbym o jakieś opinie.

banner%20750x100.png

blackpress jakos przędzie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

albo możesz się zainteresować premiumpage https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...;hl=premiumpage , natomiast co do samego wątku to zainteresowanie z tego co widać jest i powinno być coraz większe, musisz tylko umieć TO sprzedać ;)

Przeanalizowałem sytuację i mam do Was pytanie.

Na początek chciałbym uruchomić paczkę 30 domen z historią. Domeny są od PR1-PR4

Każde z historią. Od 2005r - 2010r. Każda już była linkowana i ma linki według yahoo od 100bl - 1000bl

Sposób ich dalszego linkowania to stałe linki swl + blasty + oczywiście katalogi i presell pages ogólno dostępne.

Teksty moderowane. W ofercie będzie tekst 1500-2000 znaków z synonimami. Możliwość dostarczenia tekstów przez klienta, wtedy cena oczywiście jest mniejsza.

Wszystkie artykuły będą dodawane ręcznie, następnie pingowane. Tak jak pisałem wcześniej wszystkie domeny na innych adresach IP, na 3 różnych hostingach.

Kwoty za jakie będą linkowane przeze mnie będą uzależnione od sprzedaży w danym miesiacu. Będe chciał przeznaczać spory % na linkowanie ich.

Cenę za dodanie artykułu do 30 presell page przewiduję na początek 50zł.

banner%20750x100.png