Szemron Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Próbuję zainstalować skrypt Gekosale na serwerze Masternet.pl ale mi to nie wychodzi. Dla testów zainstalowałem go na 1and1 i tam śmigał bez problemów. Potem całą zawartość przeniosłem na masternet i takie oto pokazuje mi błędy: zdolinybaryczy.com.pl Na subdomenie zainstalowałem świeżą wersję, od nowa, ale też nie działa: test.zdolinybaryczy.com.pl Według samego skryptu serwer spełnia wymagania skryptu: zdolinybaryczy.com.pl/gekosale-check.php Niestety nie wiem, w czym tkwi haczyk. Ktoś potrafiłby podsunąć jakieś rozwiązanie? Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Zle skonfigurowales sklep - zle ustawiony adres sklepu w konf Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemron Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Raczej nie o to chodzi. W skrypcie podana została ścieżka dostępu z małych liter, a na serwerze jest z wielkich. Niestety nie wiem gdzie to w skrypcie zmienić (o ile w ogóle się da, bo kod jest kodowany), a na forum Gekosale zbytnio nie spieszą się z pomocą... Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazaan Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Raczej nie o to chodzi. W skrypcie podana została ścieżka dostępu z małych liter, a na serwerze jest z wielkich. Niestety nie wiem gdzie to w skrypcie zmienić (o ile w ogóle się da, bo kod jest kodowany), a na forum Gekosale zbytnio nie spieszą się z pomocą... tak to juz jest z darmówkami - fakt faktem gekosale ma cieniutki support Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemron Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Pewien życzliwy użytkownik podesłał mi na PW adres e-mail do jednego z twórców Gekosale, a ten dokonał koniecznych zmian bezpośrednio w plikach po otrzymaniu dostępu do FTP. Tak więc z tym supportem nie jest tak źle W nowej wersji skryptu tego problemu już nie będzie. Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazaan Opublikowano 13 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Wiec widocznie poprawili sie w tym kierunku, i bardzo dobrze bo sam system jest b.dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.