Skocz do zawartości

Usunięcie "more"


adiectus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Mam pytanie.

Na mojej stronie wprowadzam w tekście "more" aby na głównej nie robić syfu. Problem polega na tym, że chciałbym aby po kliknięciu "Czytaj dalej" pokazywał się od początku tekst a nie od znacznika "more". W jaki sposób mogę to zrobić? - co zmienić w kodzie?

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Chodzi o stronę https://www.cieplychlebek.pl/

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja tam widzę cały tekst na stronie artykułu ... więc nie wiem w czym problem :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel

Komora normobaryczna montaż -> Normobaria budowa i instalacja komory normobarczynej i jej hydrauliki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

W tym, że chcę aby po przejściu nie zaczynał użytkownik od składników (czyli to co było po treści umieszczonej na stronie głównej) tylko aby widział stronę od początku (od samego loga)

Przykładem jest https://seo.zgred.pl/ - tutaj jak klikasz w Czytaj dalej to zaczynasz od początku.

Edytowane przez adiectus

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Musisz oprogramować w PHP taką funkcjonalność.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel

Komora normobaryczna montaż -> Normobaria budowa i instalacja komory normobarczynej i jej hydrauliki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

jak zainstalujesz WP Limit Posts Automatically i nie będziesz wstawiał <!--more-->, to po tylko znakach albo słowach, zależy jak ustawisz, wstawi ci czytaj więcej takie jakie chcesz.

No ale tu jest problem z tym, że nie będziesz miał tego wtedy kiedy chcesz

SEO, SEO i SEO

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No tak tylko jak to zrobić i gdzie ?
Na ogólnych zasadach programowania w PHP w pliku który obsługuje ten znacznik.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel

Komora normobaryczna montaż -> Normobaria budowa i instalacja komory normobarczynej i jej hydrauliki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No tak tylko jak to zrobić i gdzie ?:) Mogę osobie która mi to zrobi zapłacić oczywiście. gg: 8621035 lub PW.

wp-includes/post-template.php

$output .= apply_filters( 'the_content_more_link', ' <a href="' . get_permalink() . "#more-{$post->ID}\" class=\"more-link\">$more_link_text</a>", $more_link_text );

usuwasz #more-{$post->ID}

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności