Ventrue Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Zobaczymy co ta lista warta Nowe precle: Przemysł i środowisko Grafik o stronach Ten Precel Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ventrue Na pewno wpłaconych 50 ZL na potrzebujące dzieci jest warta. Zostało 8 szt, więcej jak 20 szt tej listy sprzedawać nie będę, z wiadomych przyczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Witam, Poszło 100 zł ale wystarczy mi jedna lista Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Mariusz, hehe bardzo milo jak chcesz w gratisie mogę pościć blasta na SEOKATALOGI darmowe , dziewczyny opisy napiszą, podaj jakiś URL co nie katalogowałeś, słowa kluczowe i tytuły. poprawnych wysylek bedzie ok 500, ile zaakceptują to tylko moderatory wiedza, ale odrzuceń o nieunikat będzie minimalna ilość, kategorie będą dobrane prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Zostało 4 listy do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Germanek2 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Biorę, potwierdzenie podeślę jak tylko będzie dostępne. Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarman Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 przelalem 100 zł, potwierdzenie przesle jak tylko sie wygeneruje SB nie mam wiec na blasty sie skusze Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w ŁodziStacja Kontroli Pojazdów ŁódźDruk na szkle - panele szklane na ściany, obrazy na szkle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Wzięte już 2 godziny temu zapoomniałem się wpisać. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyberiada Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 ... i jedną sztukę dla mnie Wpłata poszła. Czekam na potwierdzenie. Ps. witam wszystkich serdecznie, 1 post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Została 1 szt!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Wysłałem potwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Link do listy wysłany, dziękuje. Przypominam została OSTANIA lista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamer22 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Link do listy wysłany, dziękuje.Przypominam została OSTANIA lista. Poszedł przelew, zaraz puszczę potwierdzenie na meila. To nie prawda, że przeprowadzki bywają ciężkie i męczące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 OK temat zamykamy, wszystkie listy sprzedane + 2 osoby wpłacili po 100 ZL zamiast 50 + zlecono katalogowanie i blastowanie Scrapeboxem. W sumie zebraliśmy 1200 Zł Wszystkim bardzo dziękuje, w kolejnym miesiącu będzie wystawiona lista do Xrumera, wyłącznie z publicznymi profilami ( z sukcesem 50 000 + założonych profili na czystym pliku inteligencji) lub blast z raportem dla tych co nie posiadają Xrumera. Proszę obserwować temat jeśli ktoś jest zainteresowany. Wszystkie emalii, potwierdzenie bankowe zostali wykasowane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Brawo pio-ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.