fluore Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 A ja się zastanawiam nad jednym czy ktoś tym dziennikarzom pisze te pytania;/ Koleś po walce zadawał tak idiotyczne pytania, że szok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intermax Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Sebastek bzdura ,nie nadawał się na Kliczkę 39 nokautów cóż ,nawet powiedział że jest dużó lepszy niż inni w tej wadze .A ta walka mu się przyda teraz wie na co go stac a co musi jeszcze zmienić,to jeszcze nie ostatnie słowo Adamka ! Twitter Agencja Reklamy plus Seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Sebastek bzdura nie bzdura Adamek sztucznie nabrał masy zęby walczyć w wadzie ciężkiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Walka Sosnowskiego z Władymirem i tak była lepsza. Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Prawda Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Moim zdaniem nic z tego nie będzie. Kliczko ma racje Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intermax Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Zobaczymy Przy takiej różnicy gabarytów tyle rund on już w 5 miał paść i co. Następna walka Adamka będzie wygrana stawiam 10 k Twitter Agencja Reklamy plus Seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Następna walka Adamka będzie wygrana stawiam 10 k bankowo bo będzie walczył z kelnerem na odbudowanie psychiki hehe dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Dobra walka. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 krótkie podsumowanie: - kasa jest - ambicja jest - na pewno coś jeszcze powalczy, ale o mistrza może bić się może dopiero po odejściu "kliczków" ... - ciekawy jestem jakby wyglądała walka z Walujewem Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Mi się zupełnie nie podobała, jakbym miał być szczery, walka Haye z Władzią była o wiele lepsza, poza tym Adamek Dream prysł edit: Styl Adamka trochę mi przypominał styl Holyfielda jak walczył z Lewisem, niestety, Adamkowi daleko do Holyfielda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Szkoda Adamka, ale nie poddał się szacunek. Za to wstyd mi ponownie za naszych kibiców - czy ludzie naprawdę nie potrafią z szacunkiem podejść do tego, że wygrał lepszy? Kliczko potrafił się ładnie zachować i podszedł do Tomka po walce. Podobna sytuacja w ostatnim meczu z Niemcami - jak trzeba być ograniczonym, żeby gwizdać podczas odgrywania hymnu... Jestem w stanie zrozumieć to, że przed walką nie wszyscy potrafili też uczcić minutę ciszy, bo nie każdy zna angielski, ale inne sytuacje bez komentarza. Styl Adamka trochę mi przypominał styl Holyfielda A mi styl pijanego mistrza zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 no i te klaskanie polaków jak samolot wyląduje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 na pewno gwizdanie na hymn ukraiński było przejawem nie zbyt dużej inteligencji części kibiców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Kliczko ma dobre możliwości fizyczne - jest wysoki i ma długie ręce. Wygrał uczciwie bez dwóch zdań, Adamek nie ma z nim szans przez kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.