Skocz do zawartości

Adamek vs Kliczko

wolfik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pokaż jakiś dowód to pogadamy-z tego co słyszałem kategorycznie nie wchodzi to w grę.

Dawno temu to czytałem na jakimś portalu, więc nie będę teraz przekopywał całego netu, ale może to wystarczy

Co do walki z moim bratem, to powtórzę, że do niej nie dojdzie. Ale mówi się: "Nigdy nie mów nigdy" - tajemniczo zakończył Witalij Klitschko.

boxingnews.pl

Bizland katalog firm. Wymienię się wpisami (kodami) do katalogów. Zapraszam na PW.

Zdobycie pasa jest dla Adamka tylko kwestią czasu. ;)

Mam taką nadzieję, myślę że z Wladimirem Adamek miałby dużo większe szanse, ludziom się wydaje że Wladzia jest lepsza od Vitalija, ale zapominają że to Vitali był mścicielem brata w walce z Sandersem, oraz że to Vitali prawie pokonał największego mistrza w HW współczesnego boksu- Lennoxa.

Boli to że czar idola-Adamka prysł, ale w sumie ta walka Adamkowi może wyjść na dobre, sam się wypowiedział Adamek już po walce, że nie ma zamiaru walczyć z tak zwanymi "bumami". ba! powiedział nawet że nie ma zamiaru walczyć żadnych "przedwalk" z czołówką HW, interesują go jedynie walki o mistrzostwo :)

• 1 miesiąc temu...

Wczoraj b.dobra gala w Moskwie i zwycięstwo mojego faworyta Lebiediewa nad jak by nie było legendą boksu J.Toneyem (mimo wieku oponenta i rzekomej kontuzji wartościowa wygrana po b.dobrej walce) - dla mnie Lebiediew już wygrał z M.Huckiem , ale wiadomo niemieccy sędziowie..... Dziś Polstat Sport walki Szpilki , Wacha (niby od 22:30,ale dostałem sms z teamtu jednego z pięściaży , że warto odlgądać nie wcześniej niż 1:30 ), oraz walka Salety z Najmanem ( TVN Turbo) w jakiejś dziwacznej formule która mimo wszystko zapowiada się ciekawie. O Szpile i Wacha jestem spokojny - TKO 1-4 runda. Jak widzicie Najman - Saleta ? Mimo wątpliwego poziomu sportowego może wygrać wg.mnie Najman , co może doprowadzić do ciekawej medialnie trylogii , np: 3 walka może się odbyć na zasadach boksu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności