Skocz do zawartości

Czemu ludzie otwieraja wnioski, a nie wysyłaja ich?

myfinancecompl

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku/nastu dni ludzie tylko otwierają wnioski, a nie wysyłają ich do instytucji finansowych.

Ja tak mam od lat, dziennie dostaje powiadomienie ,że sprzedałem pożyczkę czy coś, a koniec z końcem niby nie zostało to zrealizowane.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

witam

Chyba wiecie czym się zajmuję;-) Mam pytanie jak w temacie. Od kilku/nastu dni ludzie tylko otwierają wnioski, a nie wysyłają ich do instytucji finansowych. Jak poprawić to?

pozdrawiam

kiepska oferta

kiepski dezajn

kiepska witryna

kiepski klient

po prostu tak jest i należy się do tego przyzwyczaić. Z reguł na 100 otwartych wniosków konwertuje 1-3%.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

więc jemu nie wolno takich danych zbierać.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria.

Wszedłem na 1 linka z Twojej stopki.

Finanse to nie moja specjalność, ale musisz przemyśleć kilka spraw.

1. Zrób porządną stronę i w nią wpleć pp bo to to g... jest.

2. FB - zajmuje 1/3 strony (i to tą ważniejszą), zastanów się do czego to ma Ci służyć, bo sprzedaży na pewno w takiej postaci nie zwiększy.

Po stronach takiej jakości nie powinieneś oczekiwać niczego więcej niż na waciki.

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. Przepraszam za bolesną prawdę :D

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@zgred, bardzo szanuje Twoją wiedzę. Jednak mówiąc o 1-3% masz chyba na myśli zrealizowane wnioski a nie złożone. Z całą pewnością liczba otwieranych wniosków na Twoich stronach jest większa, jednak z ciekawości sprawdziłem jak to wygląda u mnie i mogę powiedzieć że poniżej poziomu 30-40% nie schodzi a zazwyczaj znacznie więcej i nie jest to kilka wniosków otwartych miesięcznie.

@myfinancecompl z taką stroną (szablon z m2m) to się nie dziw że nikt tam nie chce wniosków składać. Chcesz pieniądze z PP to czeka Cię dużo pracy.

Swoją drogą zbliża się moja ulubiona część miesiąca i naliczanie prowizji ;)

Tanie multikody do SEOKatalogów - aukcja allegro

Tanie wpisy w preclach - aukcja allegro

Strony pod statlinka, zaplecza - zapytaj o wycenę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności