Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Podmieniłem właśnie 12 katalogów w donpremium. Można skorzystać z przycisku "Aktualizuj" w module "Katalogi".

Aktualizacja bazy publicznej powinna być już w tym tygodniu. Nowe adresy mam zebrane, ale jeszcze trochę czasu zajmie mi oczyszczenie starej bazy z nieaktywnych katalogów.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kilka pytań:

1. Jak mam ustawić harvest skoro widnieje napis "Utwórz najpierw bazę prywatną dla tego skryptu!". A utworzyłem bazę prywatną dla Wordpress i WP Comment, czy dla każdego skryptu muszę utworzyć bazę prywatną ?

2. Jak podnieść skuteczność dodawanych wpisów na Wordpress, mam zarejestrowane 854 konta, a dodaje mi tylko 35-45 wpisów max. ?

3. Czy mając OCR odpalony w konfiguracji, w projekcie muszę dawać opcję:

Zewnętrzny Decaptcher: Wyłącz Dla Tego projektu ?

4. Jakiś wzór kategorii jeżeli chodzi o dodawanie ich w zakładce SEOKI, bo chciałbym jak największą skuteczność uzyskać.

Eloszka! 

Puszczę projekt na bazę domyślną i premium - wszystko się wyjaśni. W bazie premium jest dużo adresów, ale wiadomo że dziennie nie będzie dochodziło ich kilkaset.

@Kimi2007 -

ad1. musi być utworzona baza prywatna skryptu, którego akurat przenosisz w harvesterze. Jeśli nie działa, a uważasz że powinno najlepiej napisz do mnie na mail i podeślij dostęp do dodawarki z informacją o przeniesienie których adresów Ci chodzi.

ad2. NA stronie dlhelp.i4a.pl jest wyjaśnione przygotowanie projektu.

ad3. Zależy czy chcesz wyłączyć, czy nie. Dotyczy to DBC i antigate

ad4. Musisz otworzyć kilka katalogów i przejrzeć kategorie pod kątem danej strony.

@msurma - napisz do mnie na mail. Podeślę pliczek, który sprawdzi, czy czasem nie ma jakichś problemów.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Mam taki problem, może ktoś coś wie

Don olewa moje ustawienie antigate, mimo, że w bazie zmienia się numerek ustawienia, w antigate nie mam zablokowanego ip, a skrypt leci wszystko po DBC zamiast antigate

edit: to w przypadku rejestracji, jak puściłem dodawanie to już używa tego co chce

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Już dziś będzie aktualizacja i przy rejestracji będzie brał antigate - był babol w kodzie.

Co do ilości dodań - coś tam u Ciebie musi być nie tak.

ja wiem czy to u mnie.. w niedodanych same timeouty w kosmos 301 oraz 404, speed mam specjalnie wolno ustawiony żeby lepiej dodawał, baza jest padnięta i tyle, ale z chęcią porównać z kimś innym dodania bez premium :-)

@neox, możesz kilka cronów ustawić

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Skuteczność się nie zmieniła, to katalogi padły w wielu przypadkach.

Aktualizacja DonLinkage + aktualizacja bazy już prawie gotowa. Ale żeby uniknąć na przyszłość tego typu żalów (:D) można uruchomić harvester katalogów (wystarczy dobre proxy) i katalogi zawsze świeże. Można też skorzystać z premium. Ewentualnie jakichś harvesterów typu scrapebox, Gscraper (w darmowej wersji wystarczy) + skorzystanie z modułu detekcji w DonLinkage.

Na 99% 3 tygodnie po zrobieniu aktualizacji bazy znów będzie marnie. Przypominam, że aktualizacje są w ofercie raz na 2-3 miesiące (oczywiście ze wskazaniem na 3). Od tej aktualizacji bazy będę zapisywał daty, bo robię te aktualizacje intuicyjnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności