warol Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Szukam specjalisty który zainstaluje mi to cudo na serwerze w miarę rozsądnej cenie. Czy wystarczy zwykły hosting linuxpl? kontakt helper@vp.pl Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Lixe, ja zapomniałem o tym i donek zaspamował mi wp artykułem który był w "produkcji". Oka Dodany i zapisany nowy projekt w grupie "zatrzymanej" także się dodaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 hehe to najlepiej w cronie odznacz add:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Sprawdzę te zatrzymane grupy. No właśnie, dobry sposób to zapisywanie sobie wszystkiego "w produkcji" do zatrzymanej grupy projektów - ale jeśli to zatrzymanie działa. Zamienię ustawienie zatrzymywania na godziny. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Proszę Państwa, w poniedziałek rusza już oficjalnie i stabilnie DonLinkage v6 z kilkoma nowymi silnikami i premium - w związku z tym cena wzrośnie. Jeśli ktoś odkładał zakup lub się jeszcze waha, to teraz warto. PS. Zostały dodane nowe adresy. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 od wczoraj dodaję profile Kunena, jak na razie dodało 9 tysięcy i jeszcze mieli:) czyli wszystko działa i nic nie zawiesza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakopiec Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Jak ktos posiada licencję to koszt aktualizacji jaki będzie czy juz jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Nie ma kosztu aktualizacji. Aktualizacje są od 5 lat za darmo i będą zawsze. Nie ma to tamto. edit. Jak ktoś nie ma informacji o nowej wersji to wystarczy się zgłosić na mail podając namiary na swoją licencję (najlepiej firmowy, jest na stronie i4a.pl). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 spytam ogarniętych żeby nie przeszukiwać całego wątku, po przeniesieniu donka starego na katalog coś warto jeszcze ogarnąć, nie bedzie problemów? Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 nie przenosisz nic, donek od nowa instaluje sie w domenie głównej lub subdomenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 ale chcę mieć starego w katalogu jak zasugerował Oka, nowego jeszcze nie instaluję Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxan_20 Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Przydałby się też podział proxy dla google oraz do postowania, jak w v5, oraz jeden przycisk do kasowania złych proxy. Chyba, że była już wcześniej o tym mowa to sorry Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/ Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stania.info Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 od wczoraj dodaję profile Kunena, jak na razie dodało 9 tysięcy i jeszcze mieli:) czyli wszystko działa i nic nie zawiesza się Kuneny (przynajmniej te na które ja trafiam są już tak przespamowane, że szkoda gadać ... Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 przyspamowane z id trzycyfrowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 że szkoda gadać ... z id trzycyfrowym Otóż to, nie dodawać Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.