blake Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Noo DZIŚ! Ja obstawiam ten dzień, który DZIŚ się nazywa na 1 kwietnia. Odpowiednia data "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Przynajmniej będziemy mieć świadomość, że otrzymamy długo wyczekiwany na rynku produkt Dowartościujemy się Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Napięcie sięga zenitu. To już prawie już A tak na serio robię wszystko żeby to było jeszcze dziś... lub jutro. Dam znać jak będzie wyłożone na serwerze. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Tralala... "I Don't Like Mondays" ... tralalala Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maches Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 po co gadać o updacie, jak jeszcze parę tygodni się przedłuży za pewne .. ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShRon Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Marches: okazwłoka czerpie marketing od najlepszych (Blizzard ) When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen. Blog o modzie męskiej - emodini.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Raczej Microsoft przed wypuszczeniem pierwszego windowsa. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Wszystko pod kontrolą Wyłapałem jeszcze kilka błędów, tylko byście się męczyli MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1066 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 to poczekaj do Wielkanocy, potem da sie jakąś zniżke i ja napewno będe zadowolony, inni chyba również https://teksty-seo.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 złośliwe komentarze na pewno nie przyspieszą wrzucenia nowego donka, a znając Okę trzeba liczyć na zwłokę i to nie z lenistwa, a z chęci dopracowania wszystkich szczegółów. także spinki zupełnie nie są na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3MEZI5 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Czekam 4 lata, poczekam i tydzień multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1066 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ależ nie chciałem byc złośliwy, tylko udało mi sie nabyć ostatnio kilka programów po zniżce, jak również przegapić kilka dobrych okazji, a że święta niebawem to kto wie. Az tak bardzo nastawiony na program też nie jestem, bo mimo jego wielkich możliwości i niskiej ceny ja nie stanę się kimś niezwykłym mając licencje, bo znaczna cześć osób ma ten program lub podobny. https://teksty-seo.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Celuje, że ten dzień nastanie jutro Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords! www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Panowie, niedziela, nie każdy siedzi przed kompem bo nie ma co robić. Czas dla siebie też trzeba mieć. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Już jest! Wczoraj siedziałem cały czas nad jednym strasznie upierdliwym problemem z recaptcha v1. Recaptcha v2 będzie wprowadzona z którąś z aktualizcji. Teraz tylko sprawdzić kilka rzeczy i jeśli nie wpadnie mi znów jakiś problem, wtedy jeszcze dzisiaj będzie dostępna aktualizacja MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.