okazwłoka Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 OK, chyba już wszystko Ostatnio sporo mnie zasypaliście problemami z DonLinkage, cieszę się że jest jeszcze tak popularny. v6 powinno być jeszcze bardziej popularne. Już kończę prace, jeszcze tylko kilka rzeczy dopiszę i będzie Obstawiam ten miesiąc, czyli najpóźniej w poniedziałek. I to tak na serio. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 dobrze, że mamy rok przestępny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylver Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 A taka luźna propozycja, ja wiem, że donek miał być darmowy, ale może by tak zrobić płatne niektóre moduły w DLA v6, może sprawiło by to że autor miał by czas i mobilizacje nad niektórymi funkcjami w v6. MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref Najwartościowsze kursy online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 moznaby zrobic taka opcje w module proxy by skrypt kasował proxy dopiero gdy ono nie działa po dłuższym czasie? Chodzi o to, że pewne proxy cyklicznie są odbanowywane nawet co kilkanaście godzin, nie chce mi sie ich wklepywać co chwile Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Koncert życzeń będzie wprowadzony po starcie i ustabilizowaniu wersji. Coś takiego na pewno warto będzie wprowadzić. Szczerze w obecnej wersji nie robiłem żadnego usuwania proxy z automatu, co jest na pewno konieczne w perspektywie czasu. Bardziej myślałem o tym, by usuwać proxy np. gdy przeprowadzony test nie powiedzie się x razy. Płatne będzie premium. Będzie się na pewno opłacało kupować premium, bo nowe silniki będą otrzymywały osoby z premium, osoby bez premium będą otrzymywać je z opóźnieniem. Oczywiście premium to nie będzie tylko ta dogodność, nie wspomnę o codziennej aktualizacji bazy (będzie zasysana baza codziennie z freshscrapera), pakiecie generatora synonimów (synonim.i4a.pl), sporej ilości zamkniętych miejscówek na linki. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjzabek Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 kiedy update? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Już był. Przegapiłeś! Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Update już w najbliższy poniedziałek przed północą Więcej info podam przy pierwszej wersji v6. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maches Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Oka, byłoby super, jakby powstał jeden nie za długi filmik (najlepiej z głosem) przedstawiający tworzenie pierwszego projektu, omówienie działalności poszczególnych elementów. Ja np nie jestem specjalistą z dziedziny seo, ale posiadam strony które chce wy pozycjonować a trudność fraz jest naprawdę bardzo słaba więc budowa zaplecz itd nie jest mi potrzebna, a co do ręcznego dodawania nie mam czasu + nie wiem gdzie to dodawać. Dlatego z pewnością , skoro nowy DonLinkage v6 będzie pobierał jakieś nowe katalogi,precle itd z FreshScrapper'a dla tych którzy będą posiadali wykupione konto premium, to z pewnością takowe premium bynajmniej u mnie będzie ciągle wykupowane... Chociaż znając życie bardzo dużo osób kupowało by premium. Ale proszę , jeżeli to możliwe ... dodać jakiś filmik pokazujący dodanie jednego projektu. + czy warto używać proxy, czy kupować 2 pakiety z proxylive.pl na google anonimowe + google proxy,czy tylko jedne itd.. Dziękuję za uwagę i proszę o nie krytykowanie mnie ponieważ pewnie dużo osób czekało na taki post.. tylko czekać teraz na odp @Okazwłoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Oczywiście żaden user nie zostanie zostawiony bez pomocy. Planuję nagrać filmiki, jednak zdaję sobie sprawę z tego że w pierwszych tygodniach wszystko mocno się zmieni, szczególnie formularz tworzenia projektu. Ogólnie tworzenie projektu w tej wersji jest o wiele łatwiejsze. Wybierasz skrypty do których chcesz dodawać i wtedy dynamicznie pokazują się pola które musisz wypełnić. Nie trzeba dbać o długość wprowadzanych danych, bo to wszystko jest dostosowywane na poziomie szablonu silnika. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 1. prostota programu i duża funkcjonalność 2. pomoc autora nawet w najdrobniejszym problemie to czyni ten program łatwym,przyjemnym i skutecznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Te słowa mocno łechcą Mam nadzieję, że v6 będzie bardziej popularny niż wcześniejsze wersje. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maches Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Z racji updat'a donlinkage do wersji v6, może warto by zrobić przy okazji jakąś promocję na premium, żeby zachęcić ludzi do kupna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Na pewno będzie, jednak premium będzie dostępne nieco później (tak do tygodnia). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Aż bym sobie zainstalował po 3 latach ten soft ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.