okazwłoka Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 @wmp3 spoko, wiem że zapotrzebowanie jest duże na katalogi. W tym tygodniu dojdą kolejne.@Thommen - nie ma optymalnych ustawień. Sam musisz odpowiedzieć sobie na pytanie czy katalog jest dobry porównując ilość prób dodań z ilością dodanych (X1) i niedodanych (X2). Ogólnie uważam, że warto zostawić katalog nawet jeśli jest jedno udane dodanie. @automatyk - problemu z duplikatami w raportach nie udało się zlokalizować. Jeśli występuje u kogoś i jest pewny, że nie ma w bazie duplikatów - proszę o info na priv albo @. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thommen Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 @okazwłoka, dziękuję za udziele odpowiedzi. Mam do Ciebie prośbę, czy możesz zmień, aby grupy harmonogramów, można było tworzyć za pomocą listy check? Gorąca prośba, pracuję dużo na tych grupach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Spróbuję to dorobić w miarę szybko. Jeszcze dziś będzie aktualizacja o zakładanie profilów - na razie na jednym skrypcie. Będzie dołączona baza (około 250 potwierdzonych profilów bez captcha) - baza nie będzie aktualizowana. Oczywiście będą dochodziły nowe profile. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajmus Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Spróbuję to dorobić w miarę szybko. Jeszcze dziś będzie aktualizacja o zakładanie profilów - na razie na jednym skrypcie. Będzie dołączona baza (około 250 potwierdzonych profilów bez captcha) - baza nie będzie aktualizowana. Oczywiście będą dochodziły nowe profile. Takie bajerki to tylko dla premek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi2007 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 i co z tą aktualizacja o profile? miała być a nie widać Eloszka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie, profile będą dla wszystkich. Jutro już będzie ta aktualizacja MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ensomedia Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wreszcie Szkoda ze dopiero wieczorem będę w stanie potestowac (ahhh te święta ) „Kiedy chcę pobudzić swój mózg do pracy, włączam komputer. Kiedy chcę odpocząć, włączam telewizor.” — Steve Jobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Spoko, prawie tak będzie na wieczór Już przygotowuję paczkę aktualizacyjną - więc do godzinki powinno być MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ok, aktualizacja jest dostępna. Powinno wszystko działać, zaraz puszczę maila do wszystkich z informacją co i jak: - nowy cron na plik cron_profile.php - obsługa profilów z menu po lewej stronie - każdy projekt musi mieć własny email - dołączona jest baza ponad 300 adresów na których udało mi się założyć profil bez podpięcia jakiejkolwiek captcha - linki dofollow z anchorem - można dawać linki bez ograniczeń. Postaram się jeszcze przygotować jakiś filmik co i jak - ale problemów z obsługą być nie powinno. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos83 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Przy odpaleniu crona dostaję raport "TU KOĹCZE 2" i nic się nie dodaje To jest moja mała stopka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Za każdym razem tak jest? edit. ok zrobiłem jeszcze jedną aktualizację, teraz powinno śmigać. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ok, ogólnie na tej bazie powinno spokojnie wejść przynajmniej 80-90%. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thommen Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 U mnie jest jednak TU KOŃCZE 2. Skąd mogę popbrać nową paczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thommen Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Tak, jest pod pięty w crontab * * * * * /usr/bin/wget -O /dev/null https://host.xx/cron_profile.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 */1 * * * * /usr/bin/wget -O /dev/null http://host.xx/cron_profile.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.