Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mała poprawka skuteczności i poprawione pobieranie danych z projektu.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Ogólnie DonLinkage ma dobrą skuteczność - ale będzie miał jeszcze większą.

Myślę że przy następnej aktualizacji będzie to juz wersja stabilna.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Zaobserwowałem takie coś.

Po dodaniu nowych adresów do danej bazy donek automatycznie ponawia dodawanie.

Otóż powiedzmy że mamy 4 różne bazy prywatne word press.

Nowe adresy dodaję tylko do jednej z tych baz.

A donek próbuje ponowić dodawanie do każdej z 4 baz pomimo tego że adresy zostały dodane tylko do jednej.

Ogólnie przy dużej ilości aktywnych projektów lekko marnują się wywołania crona.

Da się coś z takim czymś zrobić ?

Pozdrawiam,

P.

To jest moja mała stopka ;)

mam pytanie do uzytkownikow, którzy maja serwer na jupe, czy wam tez zacina sie przy logowaniu,

u mnie logowanie trwa 30 sek.

Niby Oka mówił, że " Prawdopodobnie serwer z Donlinkage ma bana na połączenia z pierwszym serwerem licencji i musi łączyć się z drugim (a to trwa).", ale zgrało się to co do minuty z aktualizacją do v5.

mam pytanie do uzytkownikow, którzy maja serwer na jupe, czy wam tez zacina sie przy logowaniu,

u mnie logowanie trwa 30 sek.

Niby Oka mówił, że " Prawdopodobnie serwer z Donlinkage ma bana na połączenia z pierwszym serwerem licencji i musi łączyć się z drugim (a to trwa).", ale zgrało się to co do minuty z aktualizacją do v5.

U mnie podobnie i również przed v5 było znacznie szybciej...

Wykonamy
projekty organizacji ruchu zgodne z obowiązującymi przepisami, tanio i skutecznie, zapraszamy.

Z tym długim logowaniem sprawa jest tak jak pisałem - połączenie nie przechodzi do jednego serwera i czeka na połączenie z drugim.

Ale jeśli panel działa kiepsko - to jest już inny problem jeszcze niezidentyfikowany niestety.

@san - jeśli nadal masz ten problem podeślij do mnie info na mail

Warfas@ - w końcu to dodam :) Ale daty będą widoczne tylko dla eksportowanych raportów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności