msurma Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A u mnie updatu bazy nie widać ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Bo jeszcze nie ma Powinna być początkiem tygodnia. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 No i czekamy na te nowe odświeżone katalogi z bazy wspólnej Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nie mogę włączyć obsługi proxy. Czy u Was normalnie ona działa? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
san Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 u mnie też normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zwiększ chmod na katalog modules (ale tylko katalog, nie pliki w nim zawarte). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dziękuję, pomogło. Co zrobić żeby logi pokazywały za każdym razem to samo, a nie po każdym odświeżeniu co innego? Chodzi mi o to, że mam sytuację kiedy w jednym momencie logi pokazują kilkaset dodań, a za chwilę zero i na odwrót. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barneysm Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Już od ponad pół roku nie mam dostępu do bazydon. Chciałbym się od Was dowiedzieć ile obecnie jest w niej domen i czy opłaca się ponownie wejść do tego systemu? Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry. Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan od seo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 @okazwłoka kiedy konkretnie możemy się spodziewać nowych skryptów w DLA? Z przykrością muszę powiedzieć, że mój donek zaczyna się kurzyć. Uważam, że to naprawdę dobry soft i do tej pory był fajnie rozwijany ale jeśli nie będą dochodziły nowe skrypty to będzie się nadawał co najwyżej do lekkiego podlinkowania zaplecza... szkoda, że nie zdecydowałeś się na wprowadzenie niewielkich opłat za aktualizacje wzbogacające soft o nowe skrypty, myslę, że wszystkim by to wyszło na dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Aktualnie jest 187 precli w bazadon. DonLinkage jest ciągle rozwijany, rozwój to nie tylko nowe skrypty, to też moduły takie jak choćby czarna lista katalogów. Teraz męczę się z profilami i poprawkami do nowych rzeczy. Nie mogę cisnąć nowych skryptów jak jeszcze obecne funkcje nie są dopieszczone. Kolejna sprawa to support: codziennie jest robota przy supporcie. Priorytetowo wygląda to tak: 1. Support - za żadne skarby nie można olewać klienta. 2. Poprawka niedziałających lub źle działających funkcji. 3. Wprowadzanie nowych skrytpów/funkcji. Aktualnie pracuję nad pkt 1 i 2 W sumie pkt 3 był wprowadzony miesiąc temu. Nowe skrypty czekają w kolejce - a konkretnych terminów nie podam bo i tak nie dotrzymam. Są takie dni że nie opuszczam punktu 1. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 PS. Jeśli można proszę o kotnakt na mail osoby które miały problem z harvesterem i detectorem dla punbb oraz/lub przenoszeniem do bazy (pojedynczo) z harvestera. U mnie te rzeczy działają i nie mam pojęcia w czym może być problem. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nie nie Chodziło mi o przenoszenie z harvestra etc. Co do skuteczności detekcji już chyba znalazłem błąd MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
san Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 @Oka - problem w detekcji jest tylko w punbb czy coś jeszcze, bo wrzuciłem dość dużo urli do mielenia? ew. wystopuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jedynie z punbb. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmp3 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Mi coś przestało dodawać do bazy prywartnej do wordpress, do tej pory było wszystko ok ( ktoś też ma problemy ? ) Zarabiaj przez internet / Darmowa reklama internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.