FiKaS Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Sory przestrzeliłem seoLITE a nie line miałem na myśli tą tańszą ofertę seohostingów od Lokoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 a widzisz ja myślałem, ze chodzi ci o https://seoline.pl/artykul,Mini_SEO,139.html też 19/mc ale chyba większy transfer jest 20gb a w seolite za 19 jest 15 gb wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 SeoLINE nie testowałem. W firmie lokoz, mam 3 konta ze strony lokoz.info, dwa konta z seoLITE i VPS'a seo wg. moich preferencji i jestem mega zadowolony z tej firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 w poniedziałek ogarnę hosting i dorzucę coś do wspólnej bazy. Chociaż teraz nie wiadomo czy jest sens linkować wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiri Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 1. Dodałem nową grupę projektu (nic jeszcze nie uruchomiłem ani nie dodałem żadnego projektu) - Klikam "Eskport raportu całej grupy" (przycisk "txt") i pokazuje mi raport wszystkich grup 2. Usuwam grupę projektu i Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/domains/*****.pl/public_html/***/config.php:1) in /home/*****/domains/*******.pl/public_html/*/grzd.php on line 44 - ale odświeżam i nie widzę w donku czyli chyba usuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jestem 'gmailowcem' - nie dostałem poprawki aktualizacji (jeśli była wysyłana). Tylko info, aby wykasować jeden plik, potem nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Został wykryty bład w skrypcie precla - w niektórych przypadkach jeśli dodajesz linki z cudzysłowiami źle generuje link (zależy od konfiguracji precla). Proszę na razie dodawać linki w projektach bazadon bez cudzysłowiów. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seonerd Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 O, napływają już artykuły dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 na gmail nie dostaliśmy poprawki Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adach44 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witam Mam pytanko czemu mi nie chce dodawać po aktualizacji w projektach mam cały czas 0/100 i projekt za projektem przelatuje i nic nie dodaje nie wiem czemu a wszystko mam dobrze zrobione. okulary zerówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warfas Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 na gmail nie dostaliśmy poprawki nie było poprawki tylko informacja aby wykasować plik (nicEdit.js.) i jak ktoś ruszał coś w projektach to jeszcze raz je edytować instrukcja bezpieczeństwa pożarowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziku Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 .pl - 5 pktnarodowe pozostałe + funkcjonalne - 4 pkt domeny drugiego poziomu (np. ‘.com.pl’) - 3 pkt domeny regionalne - 2 pkt subdomeny narodowych bądź funkcjonalnych - 1 pk Może można było by zrobić dodatkowe punkty za różne IP swoich precli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Poprawioną wersję można pobrać z tego samego adresu co wcześniej (dla gmailowców) Carmel Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zurskim Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Mam taki sam problem jak @adach44, ponad 24h i 0 nowych dodan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adach44 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wczoraj mi wywaliło bazę bo miałem błąd połączenia ale naprawiłem i myślę że wywaliło mi ją bo włączyłem raportowanie komentarzy. A z tymi doładowaniami to już wcześniej miałem i myślałem że to samo pujdzie ale się myliłem bo dzisiaj tak samo mam. Co może być przyczyną tego? i w każdym projekcje jak zaznaczam wszystko na 0 to tego jednego nie mogę wziąść na 0 cały czas pisze mi Aktualnie dodaje projekt nr 3, 2, 4, 5, 6 itd...... do rss_priv (dodało 0 / 300) | DonLinkage 3.1.0 przy każdym projekcje i nie moge z harmonogramu tego wykasować na 0 bo i tak mi wyskakuje 300. okulary zerówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.