seonerd Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Hurra. No to czas zmierzyć się z najnoszym updatem w google dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a wysłałeś okazwłoka? bo do mnie nie doszedł mail Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wysłane, kilka zwrotów dostałem. Proszę o wiadomość na mail, odeślę co się należy Z tego co widzę to gmail odbija prawdopodobnie ze względu na załączniki. PS. Ale mam zawsze ciśnienie przy aktualizacjach MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zurskim Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zakladke Pingowanie mam pusta - jakis blad sie wkradl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zaczyna się Chodzi o zakładkę w projekcie (nowy czy edycja) czy w menu moduły? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seonerd Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Się pośpieszyłem z radością, a skrzynka też pusta dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zurskim Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zaczyna się Chodzi o zakładkę w projekcie (nowy czy edycja) czy w menu moduły? Menu moduly;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 gmail odbija niestety maile z tym załącznikiem - widocznie google boi się donlinkage Jeśli chodzi o pingowane - faktycznie jeden plik "się nie dołączył". Można użyć plik z poprzedniej wersji 3.0.3 - będzie działał, bo to akurat nie było zmieniane. Dziękuję za info. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 A gdzie instalujemy bazedon? Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 To precel - czyli instalka pod jakąkolwiek domeną oprócz .tk i subdomen regionalnych i zagnieżdżonych subdomen. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Na gmail aktualizacja nie doszła, może wrzuć na serwer P.S. FAQ się nie chce otworzyć Carmel Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barneysm Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Czy gdy juz będzie się należało do grupy bazadon będzie można na preclach dodawać swoje linki? Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry. Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 błąd - raportuje wszystkie komentarze, niezależnie czy wpis się pojawił czy nie Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 jeszcze nie instalowalem aktualki ale mam inne pytanie: gdzie do jasnej ciasnej mozna zainstalowac donlinkage bo linuxpl mnie juz denerwuje tym cronem tylko w nocy. Nie wyrabiam sie z projektami i musze recznie odpalac crona w dzien. TEraz przestawilem sobie na godzine 15-17 i czekam az mi wylacza mozna z jakiegos innego serwera odpalic crona tak zeby skrypt byl dalej na linuxie? i jak sie to robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Z tymi komentarzami tak to działa - ostrzegałem. Można włączyć/wyłączyć raportowanie w zakładce konfiguracji. Na przyszłość będziemy myśleć o przeszukiwaniu komentarzy. Nie ustaliliśmy jeszcze ilość linków wychodzących z precla - jakieś propozycje? Gmailowce już dostali na mail link do donlinka. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.