adach44 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 czyli na moja głowę to jak bendę chciał podlikować raport to muszę wstawiać <a href=%link2%>anchor</a> i w miejsce %link% co mam wstawić czy zostawić tak jak jest i tylko zmienić anchor ? okulary zerówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Tylko anchory sobie zmieniasz, w miejsce %link1%, %link2% ... %link8% będdzie wstawiany automatycznie adres ze wskazanego raportu/listy. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek358 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Czy u was od kilku dni zbieranie katalogów także stoi? Bo u mnie tyko znajduje jakieś wp i nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seonerd Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 U mnie co jakiś czas dochodzą. Może wyzbierałeś już wszystkie tymi footprintami co ustawiłeś??? dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekm Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Od wczoraj mam problem z raportami tzn niektóre wpisy w raporcie są podane w złej postaci - https://www.domena.plhttps://domena.pl/link-do-wpisu/ "Trochę" utrudnia to pingowanie czy inne działania - co z tym zrobić droga redakcjo? Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 mirekm - czy to dotyczy tylko donmini? MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekm Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Tak. Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No to już jutro problem zniknie Problem dotyczy donmini v2. W nowej wersji jest to oczywiście rozwiązane. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam. Ile projektów w ciągu 24h uciągnie DonLinkage? Chodzi o dodawanie do bazy np WebMini, EasyDir, OtwartyMini, DonMini. Powiedzmy po 10 dodań dziennie na każdy rodzaj skryptu... Jak to u Was jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Jeśli przygotujesz sobie prywatne bazy dobrych (działających w miarę stabilnie) katalogów, to jesteś w stanie wyciągnąć ok 150 projektów na dobę. Wróć! Przyjmując 10 dodań na minutę (przy dobrej bazie bez problemu) masz 1440 minut /4 rodzaje katalogów. Czyli ponad 300 powinieneś uciągnąć. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Tylko anchory sobie zmieniasz, w miejsce %link1%, %link2% ... %link8% będdzie wstawiany automatycznie adres ze wskazanego raportu/listy. No dobrze ale jeśli jest w raporcie 100 wpisów to czy skrypt będzie podlinkowywał tylko pierwsze osiem czy będzie wiedział że te juz podlinkował i weźmie kolejny 9 Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Jeśli przygotujesz sobie prywatne bazy dobrych (działających w miarę stabilnie) katalogów, to jesteś w stanie wyciągnąć ok 150 projektów na dobę.Wróć! Przyjmując 10 dodań na minutę (przy dobrej bazie bez problemu) masz 1440 minut /4 rodzaje katalogów. Czyli ponad 300 powinieneś uciągnąć. No cóż Biorę się za bazę Jeśli ktoś miałby takową na sprzedaż, chętnie zakupię Może właściciel skryptu odsprzeda jakąś bazę ?:> Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Wystarczy mocno przefiltrować dostępną bazę. Na przykład puścić 10 projektów. Wyciągnąć raporty, przyciąć do domeny, usunąć duplikaty i już masz dobrą bazę (mniejszą, ale szybko dodającą). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 harvester stoi od jakiegoś czasu, coś się zmieniło w google? Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Już to sprawdzam. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.